sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Pressupost GRATIS i SENSE COMPROMÍS

Pressupost GRATIS i SENSE COMPROMÍS

Salvaescales i accessibilitat

Viu el món sense barreres!

Millorar l’accessibilitat i eliminar les barreres arquitectòniques és possible si comptes amb el millor assessorament. Gràcies a les nostres solucions salvaescales gaudiràs d’una vida més fàcil, còmoda i segura. Junts, trobarem la cadira salvaescales, la plataforma o l’elevador vertical que millor s’adapti a les teves necessitats. El nostre objectiu: Millorar la teva qualitat de vida!

salvaescaleras valida accesibilidad
salvaescaleras-escalera-reca-valida-modelo

Millora la teva vida

VALIDA acaba amb els problemes d’accessibilitat del teu dia a dia. Analitzem les necessitats de cada persona per trobar la millor solució per a l’accessibilitat. Disposem de la més àmplia gamma de productes salvaescales del mercat. Tenim la millor solució en salvaescales per a la teva llar, comunitat, negoci o local. Si necessites una cadira elevadora, una plataforma salvaescales o un elevador de curt recorregut, estàs en bones mans. Guanyar en seguretat i en autonomia amb VALIDA és possible. Veuràs quin canvi més positiu donarà la teva vida!

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Descobreix el preu del teu salvaescales

salvaescaleras valida
salvaescaleras valida hogar
salvaescaleras de valida

Serveis

VALIDA està al teu costat!

A VALIDA donem cobertura a tot el territori i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. I és que el nostre objectiu és el d’estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

Troba la teva delegació  

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira elevadora per a escales rectes ALIUM a Fuente del Maestre

Cadires Pujaescales ALIUM

Badajoz
salvaescaleras instalaciones realizadas

Plataforma SPATIUM per a l'escala molt estreta a El Barco de Ávila

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Ávila
salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira salvaescales SOCIUS per a l'exterior a Oviedo

Cadires Pujaescales SOCIUS

Asturias
salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira puja escales SOCIUS per a persona gran a La Roda

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alicante

Resolem els teus dubtes

El preu d’un salvaescales sempre dependrà de varis factors: del tram d’escales a superar (distància), del tipus d’escala (recta, corba, etc.), del model de cadira, dels opcionals... Per tant, és impossible conèixer el preu exacte d’un salvaescales sense que un assessor hagi avaluat l’escala prèviament.

VALIDA t’ofereix la visita d’un Assessor Tècnic (de forma gratuïta i sense compromís) al lloc on es necessiti instal·lar el salvaescales. L’assessor, després d’estudiar l’escala, t’entregarà un pressupost a mida de la teva escala i necessitats.

 

Les cadires salvaescales són la solució perfecta per a millorar el confort i seguretat en les escales de la seva llar. Adequades per a qualsevol edat i persones amb mobilitat reduïda o aquelles d'avançada edat puguin pujar i baixar les escales amb total seguretat i sense esforç. Les cadires *salvaescaleras són còmodes, pràctiques i molt segures.

Les plataformes salvaescales estan dissenyades per a proporcionar autonomia a les persones que van en cadira de rodes quan hagin de pujar i baixar escales. Són molt recomanables per a la comunitat de veïns, per als restaurants i per a aquells entorns (públics o privats) amb trams d'escala en l'entrada.

 

Un elevador de curt recorregut pot salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. No obstant això, alguns models permeten salvar trams més extensos si és necessari.

Els elevadors són ideals per a instal·lar-los, per exemple, en les comunitats de veïns. Permeten superar aquests graons que separen l'entrada del replà principal on es troba l'ascensor. No obstant això, també es poden instal·lar en habitatges unifamiliars i són aptes per a tothom.

Si estàs pensant a instal·lar una cadira salvaescales o una plataforma salvaescales  has de saber que, per a la seva instal·lació, no és necessari fer obres. Amb VALIDA, el seu muntatge és ràpid, net, i en alguns casos es pot arribar fer en el mateix dia.

Els elevadors de curt recorregut, per part seva, normalment requereixen d'un petit fossat. Així i tot, aquest no ha de ser tan profund com en el cas d'un ascensor. Tot són avantatges!

Sí, existeixen ajudes econòmiques per a la instal·lació de salvaescales, perquè es consideren una necessitat bàsica. Les ajudes o subvencions en accessibilitat depenen de cada comunitat autònoma i de cada municipi.

Per a informar-te sobre les ajudes existents per a instal·lar una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador vertical pots demanar cita al teu Ajuntament.

L'espai d'intrusió en l'escala és mínim. Tant les cadires salvaescales com les plataformes salvaescales es poden plegar fàcilment, ocupant així el mínim espai possible en l'entorn. És més, algunes de les nostres instal·lacions passen gairebé desapercebudes.

Quan les cadires i les plataformes no estan en ús deixen l'espai lliure de pas per a aquelles persones que pugen i baixar les escales a peu.

Les cadires i les plataformes salvaescales de VALIDA es poden instal·lar en tota mena d'escales: rectes, corbes, de caragol, amb replans intermedis. A més, poden instal·lar-se tant a l'interior com en l'exterior.

En el cas dels elevadors de curt recorregut, existeixen versions per a instal·lar-se en espais d'interior o per a la intempèrie.

Els nostres clients opinen

Juan García

“Molt bon servei des del primer moment. La instal·lació de la cadira ha estat molt ràpida i sense cap problema. Tot correcte i molt professionals."
Cadira salvaescales SOCIUS

María L. Jiménez

“Va venir un assessor a casa meva per a veure l'escala i em va fer un pressupost al moment. La cadira salvaescales va d'allò més bé i ara tot és més fàcil.”
Cadira salvaescales UNIKA

Marta Domínguez

“Hem instal·lat un elevador en l'entrada d'edifici de la comunitat. Tots els veïns estem molt contents amb el resultat. Fins es pot pujar la compra.”
Elevador VECTIO

Antonio Casado

“Professionalitat i claredat en les explicacions i tracte excel·lent. Estic molt content amb la cadira salvaescales. L'instal·lador molt bo i ràpid. Recomanable.”
Cadira Salvaescales ALIUM

Patrícia Redondo

“Han instal·lat una plataforma salvaescales a l'entrada del meu restaurant. Tal com em van prometre, no ocupa molt espai. Estic molt satisfeta.”
Plataforma SPATIUM

Modesto Rodríguez

“La meva dona va en cadira de rodes i hem instal·lat una plataforma a casa. Ara tot és molt millor i ella ha recuperat l'autonomia."
Plataforma DECOR

Javier Vila

“Necessitava una cadira salvaescales per a la meva segona residència. No trobava cap que m'agradés i la Devotus ha estat una excel·lent elecció. Molt content.”
Cadira salvaescales DEVOTUS

Roser Ramírez

“Hem instal·lat un elevador en l'entrada de la nostra comunitat de veïns. Instal·lació ràpida, tot molt integrat i tracte excel·lent.”
Elevador NEXUM
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

crossmenu