sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Pressupost

GRATUÏT y SENSE COMPROMÍS

Presupuesto

GRATIS y SIN COMPROMISO

Viu el món sense barreres

Millorar l’accessibilitat i eliminar les barreres arquitectòniques és possible si comptes amb el millor assessorament. Gràcies a les nostres solucions salvaescales gaudiràs d’una vida més fàcil, còmoda i segura. Junts, trobarem la cadira salvaescales, la plataforma o l’elevador vertical que millor s’adapti a les teves necessitats. El nostre objectiu: Millorar la teva qualitat de vida!

Millora la teva vida

VALIDA acaba amb els problemes d’accessibilitat del teu dia a dia. Analitzem les necessitats de cada persona per trobar la millor solució per a l’accessibilitat.

Disposem de la més àmplia gamma de productes salvaescales del mercat. Tenim la millor solució en salvaescales per a la teva llar, comunitat, negoci o local. Si necessites una cadira elevadora, una plataforma salvaescales o un elevador de curt recorregut, estàs en bones mans.

Guanyar en seguretat i en autonomia amb VALIDA és possible. Veuràs quin canvi més positiu donarà la teva vida!

Altres solucions salvaescales

PER A ELEVAR LA TEVA AUTONOMÍA

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Descobreix el preu del teu salvaescales

VALIDA està al teu costat!

A VALIDA donem cobertura a tot el territori i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. I és que el nostre objectiu és el d’estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

Troba la teva delegació

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador de curt recorregut Extuli per comunitat de veïns de Barcelona

Elevadors curt recorregut EXTULI

Barcelona

Cadira salvaescales Amicus per casa particular a Palamós

Cadires Pujaescales AMICUS

Girona

Cadira salvaescales Socius per casa particular de Badalona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Barcelona

Plataforma salvaescala per una comunitat de veïns a Madrid capital

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Madrid

Cadira salvaescales per casa particular a El Vendrell

Cadires Pujaescales SOCIUS

Tarragona

Plataforma salvaescales Décor per comunitat de veïns a Molina de Aragón

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Guadalajara

Cadira salvaescales Alium per casa particular a Artés

Cadires Pujaescales ALIUM

Barcelona

Plataforma salvaescala Spatium per un edifici públic de Badalona

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Barcelona

Resolem els teus dubtes

El preu d’un salvaescales sempre dependrà de varis factors: del tram d’escales a superar (distància), del tipus d’escala (recta, corba, etc.), del model de cadira, dels opcionals... Per tant, és impossible conèixer el preu exacte d’un salvaescales sense que un assessor hagi avaluat l’escala prèviament.

VALIDA t’ofereix la visita d’un Assessor Tècnic (de forma gratuïta i sense compromís) al lloc on es necessiti instal·lar el salvaescales. L’assessor, després d’estudiar l’escala, t’entregarà un pressupost a mida de la teva escala i necessitats.

Les cadires salvaescales són la solució perfecte per a que les persones amb mobilitat reduïda o aquelles d’avançada edat puguin pujar i baixar les escales amb total seguretat i sense esforç. Les cadires salvaescales són còmodes, pràctiques i molt segures.

Les plataformes salvaescales estan dissenyades per a proporcionar autonomia a les persones que van en cadira de rodes quan hagin de pujar i baixar escales. Son molt recomanables per a les comunitats de veïns, restaurants i per a aquells entorns (públics i privats) amb trams d’escala rectes o amb corba.

Un elevador de curt recorregut pot salvar desnivells de fins a 3 metres d’altura. No obstant, alguns models permeten salvar trams més extensos si és necessari.

Els elevadors són ideals per a instal·lar-los, per exemple, a les comunitats de veïns. Permeten superar aquells graons que separen l’entrada del replà principal on es troba l’ascensor. No obstant, també es poden instal·lar en habitatges unifamiliars i són aptes per a tothom (amb i sense discapacitat).

Si estàs pensant en instal·lar una cadira salvaescales o una plataforma savalescales has de saber que, per a la seva instal·lació, no és necessari fer obres. Per tant, el seu muntatge és ràpid, net i, en alguns casos, es pot arribar a fer en el mateix dia.

Els elevadors de curt recorregut, per la seva banda, normalment precisen d’un petit fossat. Tanmateix, aquest no ha de ser tan profund com en el cas d’un ascensor. Tot són avantatges!

Sí, existeixen ajudes econòmiques per a la instal·lació de salvaescales, doncs es consideren una necessitat bàsica. Les ajudes o subvencions depenen de cada comunitat autònoma i de cada municipi.

Per a informar-te sobre les ajudes existents per a instal·lar un salvaescales, una plataforma o un elevador vertical, pots demanar cita al teu Ajuntament.

L’espai d’intrusió a l’escala és mínim. Tant les cadires pujaescales com les plataformes salvaescales es poden plegar fàcilment, ocupant d’aquesta manera el mínim espai possible. És mes, algunes de les nostres instal·lacions, passen quasi desapercebudes.

Quan les cadires i les plataformes no estan en ús, deixen l’espai lliure de pas a aquelles persones que pugen i baixen les escales a peu.

Les cadires i les plataformes salvaescales es poden instal·lar en tot tipus d’escales: rectes, corbes, de cargol, amb replans intermedis... A més, poden instal·lar-se tant a l’interior com a la intempèrie.

En el cas dels elevadors de curt recorregut, existeixen versions per a instal·lar-se en espais d’interior o per a la intempèrie.

Els nostres clients opinen

Josep Ventura

“ Un assessor va venir fins a casa per estudiar l’escala i em va fer un pressupost a mida. La cadira funciona molt bé i ara tot és més còmode.”
Cadira salvaescales ALIUM

Joaquima Prat

“Molt professionals, amb explicacions molt clares i bon tracte. Estic molt contenta amb el salvaescales. L’instal·lador molt eficient i ràpid. Recomanable.”
Cadira salvaescales SOCIUS

Marta Domínguez

“Hem instal·lat un elevadora l’entrada de la comunitat. Tots els veïns estem molt contents amb el resultat. Fins i tot es pot pujar la compra.”
Elevador VECTIO

Albert Sancho

“Un perfecte servei des del primer moment. La instal·lació ha sigut molt ràpida i el muntador molt net. Molt professionals i tot genial de principi a fi.”
Cadira salvaescales DEVOTUS

Josep Serra

“Tinc una segona residència i havia d’instal·lar una cadira. Per espai no hi havia cap que m’hi entrés a l’escala i VALIDA em va oferir la solució.”
Cadira salvaescales UNIKA

Modesto Rodríguez

“Mi mujer va en silla de ruedas y hemos instalado una plataforma en casa. Ahora todo es mucho mejor y ella ha recuperado la autonomía."
Plataforma DECOR

Josep Vila

“Tinc un restaurant i a l’entrada hem instal·lat una plataforma. No ocupa molt d’espai i els clients amb cadira de rodes estan encantats. Tot correcte.”
Plataforma SPATIUM

Roser Ramírez

“Hemos instalado un elevador en la entrada de nuestra comunidad de vecinos. Instalación rápida, todo muy integrado y trato excelente.”
Elevador NEXUM
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

crossmenu