sol·licitar pressupost
right-chevron-white
Aquest Juliol!
DESCOMPTE MOLT ESPECIAL*

PRESSUPOST GRATUïT

presupuesto (CA)
Valida Solutions SLU
Aquest Juliol!
DESCOMPTE MOLT ESPECIAL*

SOL·LICITA EL TEU PRESSUPOST GRATUÏT

SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
*Només vàlid per a cadires salvaescales. Import mínim: 144€. Exemple de finançament per a un import de 600,00€ en 12 mesos. Import finançat: 621,00 € (inclosa comissió de formalització del 3,50%: 21,00 €). 12 quotes de 51,75€. TIN 0,00% TAE 6,59%. Cost total del crèdit: 21,00€. Import total degut i preu total a terminis: 621,00 €. Preu d'adquisició al comptat: 600 €. Interessos subvencionats per Valida Solutions. Finançament ofert per Banco Cetelem S.A.U. vàlid fins al 31/12/2024

Viu el món sense barreres!

salvaescaleras navidad valida

Experts en solucions salvaescales

VALIDA és l'empresa líder en instal·lació de salvaescales. Disposem de la gama més àmplia en solucions d'accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques del mercat.

Els nostres sistemes salvaescales estan fabricats amb els millors components, garantint el seu excel·lent funcionament i la màxima durada.

Comença a gaudir d'una vida més fàcil, còmoda i segura.

salvaescaleras

+ 25.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 37.000

usuaris satisfets

Totes les nostres solucions

PER ELEVAR LA TEVA AUTONOMIA

Totes les nostres solucions

PER ELEVAR LA TEVA AUTONOMIA

Opinions verificades de clients

Valida Solutions SLU Reviews with ekomi.es

VALIDA et fa la vida més fàcil!

Millora la seguretat
i la teva autonomia

VALIDA acaba amb els problemes d'accessibilitat del teu dia a dia. Cada cas es diferent i és per això que estudiem les necessitats de cada persona i l'espai, per trobar la millor solució salvaescales.

A VALIDA disposem de la gamma més àmplia de salvaescales del mercat podent oferir semore la millor solució per a casa teva, la teva comunitat o local.

Si necessites una cadira salvaescales, una plataforma salvaescales o un elevador de curt recorregut, estàs en les millors mans.

Amb VALIDA, guanyar en seguretat i autonomía és possible.

salvaescaleras valida

Descobreix el preu del teu salvaescales

Steps form (CA)
valida salvaescaleras
salvaescaleras valida hogar
salvaescaleras de valida

Serveis

VALIDA està al teu costat!

A VALIDA donem cobertura a tot el territori i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. I és que el nostre objectiu és el d’estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

Troba la teva delegació  

VALIDA està al teu costat!

A VALIDA donem cobertura a tot el territori i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. I és que el nostre objectiu és el d’estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

Troba la teva delegació  

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales PER TOT EL TERRITORI

salvaescaleras instalaciones realizadas

Plataforma salvaescales a Santurtzi

SPATIUM

Vizcaya
salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira salvaescales a l'interior d'una casa a Villar del Arzobispo

SOCIUS

Valencia
salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira salvaescales a Santa Perpètua de Mogoda per al exterior

AMICUS

Barcelona
salvaescaleras instalaciones realizadas

Cadira salvaescales per a casa particular a Salt

UNIKA

Girona

VALIDA està al teu costat!

A VALIDA donem cobertura a tot el territori i illes per poder oferir-te el millor assessorament i servei. I és que el nostre objectiu és el d’estar al teu costat i fer-te la vida més fàcil.

Troba la teva delegació  

VALIDA, Compromesa amb la societat!

Resolem els teus dubtes

Salvaescales i elevadors

El preu d’un salvaescales sempre dependrà de varis factors: del tram d’escales a superar (distància), del tipus d’escala (recta, corba, etc.), del model de cadira, dels opcionals... Per tant, és impossible conèixer el preu exacte d’un salvaescales sense que un assessor hagi avaluat l’escala prèviament.

VALIDA t’ofereix la visita d’un Assessor Tècnic (de forma gratuïta i sense compromís) al lloc on es necessiti instal·lar el salvaescales. L’assessor, després d’estudiar l’escala, t’entregarà un pressupost a mida de la teva escala i necessitats.

 

Les cadires salvaescales són la solució perfecta per a millorar el confort i seguretat en les escales de la seva llar. Adequades per a qualsevol edat i persones amb mobilitat reduïda o aquelles d'avançada edat puguin pujar i baixar les escales amb total seguretat i sense esforç. Les cadires *salvaescaleras són còmodes, pràctiques i molt segures.

Les plataformes salvaescales estan dissenyades per a proporcionar autonomia a les persones que van en cadira de rodes quan hagin de pujar i baixar escales. Són molt recomanables per a la comunitat de veïns, per als restaurants i per a aquells entorns (públics o privats) amb trams d'escala en l'entrada.

 

Un elevador de curt recorregut pot salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. No obstant això, alguns models permeten salvar trams més extensos si és necessari.

Els elevadors són ideals per a instal·lar-los, per exemple, en les comunitats de veïns. Permeten superar aquests graons que separen l'entrada del replà principal on es troba l'ascensor. No obstant això, també es poden instal·lar en habitatges unifamiliars i són aptes per a tothom.

Si estàs pensant a instal·lar una cadira salvaescales o una plataforma salvaescales  has de saber que, per a la seva instal·lació, no és necessari fer obres. Amb VALIDA, el seu muntatge és ràpid, net, i en alguns casos es pot arribar fer en el mateix dia.

Els elevadors de curt recorregut, per part seva, normalment requereixen d'un petit fossat. Així i tot, aquest no ha de ser tan profund com en el cas d'un ascensor. Tot són avantatges!

Sí, existeixen ajudes econòmiques per a la instal·lació de salvaescales, perquè es consideren una necessitat bàsica. Les ajudes o subvencions en accessibilitat depenen de cada comunitat autònoma i de cada municipi.

Per a informar-te sobre les ajudes existents per a instal·lar una cadira salvaescales, una plataforma o un elevador vertical pots demanar cita al teu Ajuntament.

L'espai d'intrusió en l'escala és mínim. Tant les cadires salvaescales com les plataformes salvaescales es poden plegar fàcilment, ocupant així el mínim espai possible en l'entorn. És més, algunes de les nostres instal·lacions passen gairebé desapercebudes.

Quan les cadires i les plataformes no estan en ús deixen l'espai lliure de pas per a aquelles persones que pugen i baixar les escales a peu.

Les cadires i les plataformes salvaescales de VALIDA es poden instal·lar en tota mena d'escales: rectes, corbes, de caragol, amb replans intermedis. A més, poden instal·lar-se tant a l'interior com en l'exterior.

En el cas dels elevadors de curt recorregut, existeixen versions per a instal·lar-se en espais d'interior o per a la intempèrie.

Els nostres clients opinen

Juan García

“Molt bon servei des del primer moment. La instal·lació de la cadira ha estat molt ràpida i sense cap problema. Tot correcte i molt professionals."
Cadira salvaescales SOCIUS

María L. Jiménez

“Va venir un assessor a casa meva per a veure l'escala i em va fer un pressupost al moment. La cadira salvaescales va d'allò més bé i ara tot és més fàcil.”
Cadira salvaescales UNIKA

Marta Domínguez

“Hem instal·lat un elevador en l'entrada d'edifici de la comunitat. Tots els veïns estem molt contents amb el resultat. Fins es pot pujar la compra.”
Elevador VECTIO

Antonio Casado

“Professionalitat i claredat en les explicacions i tracte excel·lent. Estic molt content amb la cadira salvaescales. L'instal·lador molt bo i ràpid. Recomanable.”
Cadira Salvaescales ALIUM

Patrícia Redondo

“Han instal·lat una plataforma salvaescales a l'entrada del meu restaurant. Tal com em van prometre, no ocupa molt espai. Estic molt satisfeta.”
Plataforma SPATIUM

Modesto Rodríguez

“La meva dona va en cadira de rodes i hem instal·lat una plataforma a casa. Ara tot és molt millor i ella ha recuperat l'autonomia."
Plataforma DECOR

Javier Vila

“Necessitava una cadira salvaescales per a la meva segona residència. No trobava cap que m'agradés i la Devotus ha estat una excel·lent elecció. Molt content.”
Cadira salvaescales DEVOTUS

Roser Ramírez

“Hem instal·lat un elevador en l'entrada de la nostra comunitat de veïns. Instal·lació ràpida, tot molt integrat i tracte excel·lent.”
Elevador NEXUM
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu