sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

10 bloguers i influencers amb discapacitat que has de seguir

Influencers amb discapacitat

Pot ser que sempre hagis pensat que les xarxes socials són només una eina d'entreteniment per als joves. Part de raó tens, però per sort, hi ha persones que les utilitzen com a eina per a fer arribar la seva veu i poder enriquir als seus usuaris amb valors positius.

Per aquesta raó, et presentem els 10 influencers amb discapacitat que estan utilitzant les xarxes socials per a sensibilitzar a la societat sobre la discapacitat. A més, difonen nous valors amb una base de superació personal, inclusió, normalització i igualtat.

Què és un influencer?

Un influencer és una persona que ha aconseguit fama mitjançant les xarxes socials. Els canals que normalment catapulten a la fama a aquests usuaris són Facebook, Instagram i Youtube. Aquests també solen tenir altres perfils en plataformes molt conegudes com: Twitter, TikTok i Twitch.

Poden destacar perquè han centrat el seu canal en un tema concret i els usuaris els ha cridat l'atenció el seu caràcter, opinions o temes amb els centra els seus posts. La paraula influencer es deu al fet que aquestes persones tenen molta influència sobre la consciència dels seus seguidors.

Influencers amb discapacitat famosos

Segurament tens al cap a persones influencer que donen opinions sobre restaurants, moda, luxe, viatges o simplement expliquen la seva vida diària. Però en aquest article volem parlar d'un altre col·lectiu important: influencers amb discapacitat.

Gràcies a influencers que donen a conèixer la seva discapacitat i com viuen la seva vida amb ella estan aconseguint sensibilitzar a la societat. Són inspiració per a molts dels seus seguidors ja que, malgrat les dificultats que han d'afrontar diàriament, segueixen endavant amb la seva vida.

Amb la seva capacitat de superació i les seves ganes de difondre informació sobre com viure amb una discapacitat ajuden a persones amb la mateixa situació. A més, difonen valors de capacitat de superació, autoestima, resiliència, esforç i treball per a aconseguir objectius.

Llista dels 10 Bloguers i influencers amb discapacitat que hauria de seguir tothom

Aquests són alguns influencers amb discapacitat que hi ha a les xarxes, però t'animem que investiguis més ja que hi ha molts i tots ells tenen alguna cosa a contar. Molts d'ells també són bloguers amb discapacitat i parlen sobre els seus interessos o sobre la seva vida amb la seva discapacitat.

Noah Higón

Noah Higón té 7 malalties rares i va ser gràcies a Instagram que va aconseguir identificar-les. Ara explica la seva vida mitjançant aquesta xarxa social perquè altres persones puguin aprendre d'ella. S'ha convertit en activista per a garantir els drets de les persones que sofreixen malalties minoritàries.

Explica que no tot és blanc o negre, sinó que hi ha molts colors en la vida. Ella vol fer un bon ús de les xarxes socials per a inspirar amb bons valors i filosofia de vida.

Entrevista a Noah Higón:

Dani Caverzaschi

Dani Caverzaschi és tennista i llicenciat en Econòmiques. Es dedica professionalment al tenis i ha participat als Jocs Paralímpics del 2012 a Londres. Va néixer amb una malformació a les cames. D'una banda, li faltava el fèmur i genoll i, en l'altra cama, tènia diferents malformacions per la qual cosa era millor passar per quiròfan perquè fos més funcional.

En les seves xarxes socials explica el seu dia a dia i els seus assoliments com a tennista.

Cisco García

Cisco García és advocat i tennista professional en cadira de rodes. Després d'un accident en snowboard va quedar paralític de les cames. Enlloc de deprimir-se a l'hospital va afrontar com millor puc el canvi de vida i va decidir convertir-se en tennista.

En les seves xarxes socials explica com afronta les dificultats que es troba a causa de la seva discapacitat i com les afronta.

Daniela Álvarez

Daniela Alvarez va ser Miss Colòmbia 2011-2012 i l'any 2020 va perdre la seva cama esquerra per culpa d'una operació que va acabar complicant-se. En lloc de compadir-se per la notícia, s'ho va prendre amb la millor actitud i va emprendre la seva nova vida amb moltes ganes.

Jordan Bone

Jordan Bone va tenir un accident de cotxe quan tenia 15 anys pel que va quedar paralitzada de pit per a baix. La seva passió sempre havia estat la moda i la bellesa i gràcies al seu terapeuta va començar a utilitzar les xarxes socials per a gravar tutorials.

Amy Purdy

Amy Prody li van amputar les dues cames als 22 anys per culpa d'una infecció a la sang. Va sofrir depressió causada per aquest canvi de vida radical, així i tot, l'Amy va ser capaç de superar-ho i de transformar la seva vida.

Lyric Mariah

Lyric Mariah és model i supervivent de la Síndrome de banda amniòtica. Les seves xarxes socials serveixen per a inspirar a més dones a estimar el seu cos tal com és.

Enrique Bernabeu

Enrique Bernaveu és un influencer d'Alacant que lluita per a visibilitzar els drets de les persones amb discapacitat i del col·lectiu Gai. Ha escrit un llibre amb 13 relats de persones reals que conten la seva història de superació personal. Realment és una història que inspira.

Lauren Spencer

Lauren Spencer és influencer, actriu, model, oradora i advocada. Les seves xarxes serveixen d'inspiració per a moltes persones. Va ser diagnosticada amb esclerosi lateral amiotròfica. Té un canal de Youtube on explica la seva història i trenca amb els estereotips de les persones amb discapacitat.

Paola Antonini

Paola Antonini és una model brasilera que li van amputar la cama esquerra quan tenia 21 anys. Des del principi les xarxes li van oferir una font d'informació i també una manera de compartir la seva experiència. Compta amb més de 2 milions de seguidors en Instagram.

La vida et dona i et lleva moltes coses i això és el que mostren aquests influencers amb discapacitat. Aprendre d'ells ens aporta capacitat d'adaptació, superació i voler-nos a nosaltres mateixos tal com som. Les xarxes socials compten amb grans persones que han aconseguit inspirar a molta gent que ho necessitava.

A quines esperes per a seguir-los i aprendre d'ells? A quines esperes per a ser la teva una font d'inspiració per a uns altres?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu