sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

10 Destinacions turístiques per a persones grans

Destinació ideals per a viajar persones de la tercera edat

Pensant en la destinació de les pròximes vacances? Amb l'edat, la preferència dels llocs canvia i, sabent això, et t’hem preparat una llista amb les destinacions turístiques per a persones grans que has de conèixer.

T'hem triat els llocs amb més encant d'Espanya i hem inclòs els destins preferits a Europa.

Quin tipus de destinacions busquem quan ens fem grans?

Amb l'edat, la manera de viatjar va canviant. Quan s'és jove, qualsevol cosa amb poc pressupost és vàlid. Dormir en tendes de campanya, al cotxe, en albergs o hostals barats normalment no és habitual per aconseguir reduir el cost del viatge.

Amb l'edat, “qualsevol cosa” no és suficient, i es comença a buscar comoditat i confort en les destinacions per al viatge. D'altra banda, les persones de la tercera edat buscaran seguretat en les destinacions per viatjar. Els llocs poc segurs i amb conflictes són els que solen descartar en el moment de triar el lloc per visitar.

Un altre aspecte que es té en compte és la qualitat dels serveis que pots tenir durant les vacances. En canvi, per a reduir pressupost, els viatgers joves tenen tendència a triar hostalatge en llocs amb cuina disponible. També se sol obviar serveis com el transport des de l'hotel a l'aeroport i guies per conèixer el lloc en qüestió.

D'altra banda, la facilitat per agafar el transport per moure’s pel destí també és un detall que es té en compte. La gent no vol perdre's i, a això, se li afegeix els problemes que pots tenir si no parles l'idioma d'aquest país.

10 destinacions turístiques ideals per viatjar si tens més de 60 o viatges amb persones grans

Tenint en compte tot això, t'hem fet una llista amb 10 viatges per a persones més grans de 60 anys que has de fer:

1. Benidorm, platja i ball per a persones de la tercera edat

Benidorm destinacions turístiques per a persones grans

És la capital turística d'Alacant i destaca per la seva gran oferta d'oci per a totes les edats. Si t'agrada el sol i la platja, aquest és el teu lloc. A Benidorm pots visitar diferents espais i fer múltiples activitats:

  • Caminar pel barri vell
  • Anar al mirador del Castell de Benidorm
  • El passeig marítim i la platja
  • T'agrada ballar? Molts hotels ofereixen balls.

2. Galícia per a més grans de 60 anys: tria platja o muntanya

Viatjar a Galicia, destinacions turístiques per a persones grans

Recorre Galícia amb el cotxe i visita els llocs amb més encant de la zona. Els seus paisatges són de pel·lícula, però tampoc hem d'oblidar els seus balnearis. Si t'agraden els paisatges de mar, pots recórrer els 14 km de platja amb els seus fars tan mítics.

Hi ha molts espais històrics: el Dolmen de Dombate, el Castelo de Pambre o el monestir de Santa María de Oseira entre molts altres més. Si vols estar més relaxat, les aigües termals de Galícia et deixaran com nou.

3. Costa Brava per a turisme sènior

Costa Brava un bon lloc per les vacances de persones grans

Al nord de Catalunya, a la Costa Brava, hi ha infinitat d'oferta turística per a totes les edats. Gaudeix de les platges i cales amb encant de la zona i escapa't als pobles més pintorescos de la costa.

4. Visitar Sevilla, persones grans

Sevilla com a destinació de persones de més de 65 anys

Sevilla té una gran oferta d'activitats per fer. Hi ha infinitat de monuments i edificis per visitar, gaudir de l'ambient, gaudir d'una nit de flamenc i complaure't amb la millor gastronomia.

5. El Hierro: un lloc tranquil per a gent gran

El Hierro, ideal per a viatjar amb persones grans

By Eckhard Pecher - Own work, CC BY 2.5, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=176148

Aquesta zona d'illes de les Illes Canàries destaca per ser un espai amb sol i platja, però, a diferència d'altres llocs turístics de les illes, sense tantes aglomeracions. Gaudeix de les piscines naturals o també pots fer una excursió a les seves muntanyes volcàniques.

6. Porto, Portugal: viatge per a persones de 65 anys

Oporto viatja amb persones grans

T'agrada el vi? Porto destaca pel seu encant, la seva gastronomia i pels diferents cellers de la zona. És un bon destí fora d'Espanya, per la seva proximitat i encant. No tindràs massa problemes amb l'idioma al ser un destí amb molt de turisme espanyol.

7. La toscana: un lloc amb encant per a persones grans

La Toscana una bona destinació per viatjar per a persones grans

La Toscana italiana destaca pels seus paisatges pintorescos i els seus pobles i ciutats plens d'encant. Gaudeix de Milà, Venècia, Pisa, Florència entre molts altres llocs. Pots recórrer la zona amb cotxe o amb tren i visitar infinitat de museus amb les millors obres d'art dels pintors italians més reconeguts.

8. Roma: un lloc ple d'història i recomanable per a persones de més de 65 anys

Roma ideal per a viatjar si ets gran

No acabaries mai de visitar tots els espais que hi ha a la ciutat de Roma. Iglesias i monuments de l'antic imperi romà es funcionen en una ciutat única. Això sí, has d'anar mentalitzat que caminaràs molt. A més, aprofita per visitar el Vaticà.

A més, el que té de bo visitar Itàlia és que grana no passaràs, a qui no li agrada la cuina italiana?

9. Viatge a Grècia per a persones grans

Grècia ideal per viatjar amb persones de més de 65 anys

Grècia té una gran oferta d'activitats per fer. Des de visitar les ruïnes de l'antiga Grècia a Atenes a visitar les illes amb encant com Santorini, Creta o Mykonos.

10. Creuer pel Mediterrani indicat per a persones de més de 65 anys

Creuer per a persones de la tercera edad

Els creuers són la millor manera de viatjar i gaudir del turisme i l'oci al 100%. Visites moltes destinacions durant el viatge i pots gaudir de totes les activitats del vaixell (sopars, espectacles, piscina i botigues).

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu