sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

10 Manualitats per a fer amb persones grans

Manualidades para personas mayores para hacer en casa

La creativitat no té edat, i compartir moments creatius pot ser una experiència enriquidora per a persones grans. Aquí et presentem 10 idees de manualitats per fer amb persones grans dissenyades per a fomentar l'expressió artística i enfortir els vincles intergeneracionals. Descobreix el plaer de crear al costat dels teus sers estimats!

Beneficis de fer manualitats en persones majors

Fer manualitats amb persones grans va més enllà de la creació d'objectes; impulsa una sèrie de beneficis físics, emocionals i cognitius que contribueixen al benestar general. Aquests son alguns dels beneficis:

  1. Estimulació cognitiva
  2. Reducció de l'estrès i l'ansietat.
  3. Millora de la destresa manual.
  4. Foment de l'autoestima.
  5. Connexió social.
  6. Expressió emocional.
  7. Estimulació sensorial.
  8. Exercici físic suau.
  9. Millorar l'estat d'ànim.
  10. Sentit del propòsit.

Manualitats per a fer amb gent gran

1. Targetes de felicitació personalitzades:

Inspira la nostàlgia i l'expressió personal en crear targetes de felicitació. Des de retallar acuradament imatges de revistes antigues fins a plasmar missatges plens d'afecte, aquesta activitat proporciona un espai per compartir històries i emocions a través de la creativitat.

Aquesta activitat permet expressar sentiments d'una manera única i especial.

Necessitaràs paper, cartolina, cola, tisores, marcadors, revistes velles o altres materials.

2. Pintura amb aquarel·les:

Pinta aquarel·les fàcilment

Endinsa't en el món de l'aquarel·la i permet que els colors contin les seves pròpies històries. Pintar amb aquarel·les és més que una activitat artística; és una oportunitat per a explorar les emocions a través de la mescla de colors i la lliure expressió en el llenç. Submergeix-te en el món de l'aquarel·la. Pintar paisatges, flors o simplement jugar amb colors pot ser relaxant i estimulant. No hi ha regles, només diversió!

A casa necessites. paper d'aquarel·la, pinzells, paleta de colors, gots d'aigua.

3. Decoració de marcs de fotos:

Marcs de fotos originales personalitzats.

Personalitza marcs de fotos amb la calidesa de la nostàlgia. Pintures vibrants, gemmes lluents o petxines recol·lectades poden transformar marcs simples en obres mestres úniques, encapsulant records en un llenç decoratiu. Personalitza marcs de fotos amb colors i textures. Utilitza fotos familiars per a donar un toc especial als marcs decorats, creant records tangibles.

Marcos de fotos simples, pintura, gemmes, petxines, cola.

4. Collages temàtics:

Collage per fer composicions amb fotos.

Submergeix-te en la riquesa dels records en crear collages temàtics. Ja sigui revivint un viatge inoblidable o compilant una oda a les seves coses favorites, aquesta activitat és un recordatori visual de moments significatius. Explora records i preferències a través de collages temàtics. Un viatge memorable? Les seves coses favorites? Deixa que la imaginació voli.

Materials: Revistes, tisores, cola, cartolina.

5. Coixins Decoratius:

Ganxet per fer coixins originals.

La costura de coixins no és només una activitat manual, sinó un procés de creació. Cosim junts patrons simples i donem vida a coixins decoratius, cada puntada conta una història única i personal. Som-hi! Comença amb coixins decoratius amb patrons simples. Després pots afegir brodats o detalls únics per a un toc personal. Es pot fer ganxet o punt de creu. Necessitaràs teles de colors, agulles, fil, farcit de coixins.

6. Jardineria en Tests:

Plantes i jardineres per estar actius en adults.

Arrela't en la terra i conrea junts la bellesa de la naturalesa. Plantar flors o herbes en tests no sols nodreix la connexió amb la naturalesa, sinó que també simbolitza el creixement continu i la vitalitat. Es na activitat que requereix dedicar temps y tenir cura de les plantes donant aigua i controlant que estiguin sanes i tenen el que necessites. La cura de les plantes ofereix una experiència terapèutica i satisfactòria. Has de tenir a casa tests petits, terra, llavors o plantes petites.

7. Manualitats amb Pasta de Modelar:

Escultura i fang per a manualitats d'adults.

Modelar amb pasta et permet donar llibertat a la teva imaginació. Des de figures simples fins a creacions més intricades, aquesta activitat permet a cada persona expressar la seva visió única i donar vida a formes abans inexplorades. Modela figures i formes amb pasta. Aquesta activitat creativa és ideal per a estimular la destresa manual i la imaginació.

Materials: Pasta de modelar, eines de modelatge.

8. Brodat senzill:

Brodar detalls a la ropa amb manteniment per adults.

El brodat requereix concentració i paciència. Des de patrons simples fins a dissenys propis, el brodat és una activitat relaxant i gratificant.

Necessitaràs tela, agulles, fils de colors.

9. Decoració d’espelmes:

Crea espelmes aromàtiques i originals.

Personalitza veles blanques amb textures i fragàncies que evoquen records. La decoració d'espelmes dona molt de si a la creativitat, transformant una espelma senzilla en una cosa aromatitzant i original. Personalitza espelmes blanques amb cera modelable, colors i fragàncies. Una experiència sensorial que tots gaudiran!

Materials: Espelmes blanques, cera per a modelar, tints per a espelmes, essències aromàtiques.

10. Creació de joies:

Joies fetes a mà a casa DIY

Dissenyar joies és més que una manualitat, és un acte d'autenticitat. La selecció de comptes, la disposició acurada i la creació de peces úniques no sols és artística, sinó també simbòlica, marcant moments especials amb estil. Dissenya polseres, collarets o arracades personalitzats amb comptes. Estimula la creativitat i resulta en belles peces per a usar i compartir.

Materials: Comptes, filferros, fermalls de joieria.

Convida als teus sers estimats a explorar aquestes manualitats i descobrir junts el plaer de crear. Aquestes activitats no sols són una forma d'expressió artística, sinó també una oportunitat per a construir records duradors i enfortir els llaços familiars. Que la creativitat flueixi sense límits!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu