sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

10 RAONS PER TRIAR VÁLIDA SIN BARRERAS

El catàleg de productes en accessibilitat més complet
Posem al teu abast novetats del sector per garantir la màxima seguretat i confort a l'usuari. A Válida sin barreras sempre trobaràs el que necessites.

Ràpida instal·lació
Disposem de màquines i recanvis originals en estoc (consultar models de màquina), al costat d'un sistema de logística molt competitiu per oferir-te una resposta immediata i no fer-te patir llargues esperes.

Màxima qualitat en els nostres productes
Totes les nostres màquines estan fabricades en la Unió Europea, complint amb els rigorosos estàndards de qualitat i seguretat. Estem tan segurs del correcte funcionament de les nostres ajudes que t'oferim 2 anys de garantia de sèrie, incloent el desplaçament i la mà d'obra del nostre equip tècnic.

L'experiència ens avala
Som l'empresa que més solucions en accessibilitat ha instal·lat en tot el territori nacional. A dia d'avui són més de 10.000 les màquines instal·lades.

Estem molt prop de tu
Tenim delegacions i distribuïdors en tota Espanya per oferir-te la cobertura, l'assessorament i tota la informació en accessibilitat que necessites, quan i on vulguis.

Enginyers i tècnics altament qualificats
Perquè no hagis de preocupar-te per gens, nosaltres ens encarreguem de tot: del mesurament, els plànols, la instal·lació, les obres, l'assessorament legal, la informació sobre subvencions, la postvenda...

T'ajudem a estalviar
Tenim productes per a totes les butxaques. Així mateix, i si ho prefereixes, et facilitem que puguis comprar la solució que necessites mitjançant pagament fraccionat o finançament amb unes condicions molt avantatjoses (consultar condicions).

Servei d'assistència tècnica
T'oferim cobertura telefònica les 24 hores els 365 dies, servei de manteniment preventiu i servei de reparació urgent (consultar condicions). Disposem de tallers mòbils amb tots els recanvis necessaris per atendre't ràpidament.

Compromís social
Part important dels nostres recursos els destinem a col·laborar estretament amb fundacions i associacions orientades a millorar la qualitat de vida de les persones. CERMIECOMPREDIFASPAYM o la Fundació Miquel Valls són un exemple. Comprant Válida sin barreras contribueixes a millorar la vida dels altres.

Perquè volem fer-te la vida més fàcil i segura!

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu