sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

10 Remeis casolans per hidratar la pell de persones grans

Remeis casolans per hidratar la pell de persones adultes

Amb l'edat, mantenir una pell sana costa més ja que els mecanismes que teníem per protegir-la s'afebleixen. El principal problema de pell en la població adulta és que aquesta es resseca. Per aquesta raó, t'hem preparat remeis per hidratar la pell de persones grans.

Recorda que mantenir una bona salut de la pell evita problemes molt més seriosos que la falta d'hidratació. Cuidar la pell ara et pot evitar possibles malalties que poder arribar a sortir amb el temps.

Principals problemes en la pell de persones grans

La pell, amb el pas dels anys va canviat a causa de factors ambientals, la genètica, la nutrició i altres factors com per exemple l'exposició al sol.

Amb l'edat, la capa externa de la pell (epidermis) perd densitat, per la qual cosa cada vegada és més prima. A més, les cèl·lules que contenen el pigment disminueixen amb la conseqüència que. amb el temps, la pell sembla més pàl·lida i translúcida.

També es percep un canvi significatiu en les persones que han passat molt de temps al llarg de la seva vida exposats al sol. Un bon exemple són els mariners o els pagesos. Es pot veure que la pell exposada al sol té una aparença molt més deteriorada que altres zones del cos. Això es produeix perquè la pell acaba perdent resistència i elasticitat.

Les persones grans, tenen més tendència a tenir blaus perquè els vasos sanguinis es tornen més fràgils. Un altre símptoma de l'envelliment de la pell és la falta dels olis que produeix. En les dones això es nota després de la menopausa, en canvi, en els homes, no és fins als 80 anys.

També s'ha comprovat que, amb l'edat, la capa de greix que se situa sota la pell disminueix. De manera que si ara ets més sensible al fred que quan eres jove ja saps el perquè.

10 remeis per a la hidratació de la pell de persones grans i pell seca

La hidratació és el principal problema de pell en persones grans. És molt important mantenir la pell ben hidratada per evitar problemes cutanis que poden arribar a produir dolor per culpa de la sequedat.

Remeis casolans per hidratar la pell de persones grans

1. Compte amb el sol! Cuidar de la pell de persones grans

El sol és la principal causa d'envelliment en la pell ja que afavoreix que es ressequi molt fàcilment. És molt important protegir de la radiació ultraviolada amb cremes de protecció solar per evitar càncer de pell. És important saber que els SPF, és a dir, l'índex que indica el temps que podrem romandre al sol sense cremar-nos, va en funció de la resistència natural de la teva pell.

Per tant, si la teva pell triga 10 minuts a veure's afectada pel sol i t'has posat una crema solar d'un factor de protecció de 30 llavors tindràs 300 minuts de protecció (10 x 30= 300). Així i tot, recorda que per protegir la pell dels raigs UVA els experts aconsellen aplicar la crema cada 20 minuts.

2. Crema hidratant per a pells seques

És important aplicar una bona crema hidrant després de la dutxa, ja que l'aigua resseca molt la pell. Troba una bona crema hidratant que et vagi bé pel cos i una altra per la cara. Pots aplicar cremes que continguin olis d'ametlles, jojoba, de blat o romaní, ja que aquests productes naturals ajuden a hidratar.

Altres ingredients actius a tenir en compte són el retinol, elastina, renova, col·lagen, alantoina i conezima q-10.

3. Alimentació per a persones grans

És important tenir una alimentació rica en fruites i verdures ja que aquestes contenen molta quantitat d'aigua. També es pot incloure en la dieta antioxidants, vitamina C i E i betacarotè. És recomanable evitar el cafè i fumar, sobretot perquè ajuda a perdre calci i això té una repercussió directa en la hidratació de la pell.

4. Beure aigua: hidrata el cos

És necessari tenir una bona hidratació, no és només una qüestió de salut, també té una repercussió directa en la nostra pell. Consulta els litres recomanats que has de prendre diàriament en funció del teu gènere i pes.

5. Mascareta amb alvocat per una hidratació profunda

Aquesta fruita conté una gran quantitat d'olis vegetals i propietats antioxidants. Pots fer-te una màscara amb una porció de alvocat triturat més la clara d'un ou. Has de deixar-te la barreja 15 minuts a la cara i retirar-la amb molta aigua.

6. Àloe vera: el remei per hidratar la pell

Té un efecte hidratant immediat. A més, conté moltes vitamines beneficioses per a la pell. Pots fer una màscara liquant el contingut de la planta juntament amb una mica de vitamina E.

7. Compte amb la pell quan et banyes

Com hidratar la pell de persones grans

Al dutxar-nos o banyar-nos, eliminem els olis naturals de la nostra pell. És millor no passar-nos molta estona sota l’aigua molt calenta ja que empitjora la situació, per tant, la temperatura ideal seria aigua tèbia.

És important netejar la pell ja que també ajuda a protegir-la d'agents externs com l'ambient contaminat dels cotxes.

8. El sabó: la clau per a una bona hidratació

Els sabons que tinguin molt sulfat ressequen la pell. Utilitza sabons suaus o gels de bany per a pells sensibles i que continguin propietats hidratants. Pots buscar sabons amb oli de coco o olia d'oliva.

Si vols, pots provar de fer sabó a casa amb productes naturals hidratants com civada i mel.

9. Cuida la teva pell: no freguis amb la tovallola

L'ideal és assecar la pell al natural després de la dutxa. Òbviament això és complicat a l'hivern així que et recomanem que, enlloc de fregar amb la tovallola, donis suaus tocs a la pell per extreure l'excés d'aigua. Si freguem, la podem irritar i, a més, perd greix natural que necessita per estar ben protegida.

10. Humidificador per evitar sequedat

La calefacció resseca molt l'ambient, així com també el fred intens que també repercuteix directament a la pell. Els humidificadors ajuden a mantenir la quantitat d'humitat adequada en l'ambient.

Ara que ja saps com, cuida de la teva pell ara per evitar problemes en el futur.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu