sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

14 Cançons sobre discapacitat que et faran reflexionar

Quines cançons tracten sobre la discapacitat? En aquest article et deixem amb un llistat que segur et faran reflexionar.

 

Està demostrat que la música té múltiples funcionalitats i aporta grans beneficis a la salut de les persones.

Els experts afirmen que la música millora el nostre rendiment cognitiu, la comunicació, les relacions socials, a més d'augmentar la nostra creativitat i benestar personal.

Així mateix, pot ser molt útil per a expressar diferents pensaments i/o emocions, i a vegades, s'utilitza amb finalitats terapèutics.

 

Pot ser t'interessa: 15 pel·lícules sobre discapacitat que hauria de veure tothom 

 

 

Llistat de cançons inclusives

 

Válida sin barreras també creiem que les cançons són molt importants per a donar veu a aquest col·lectiu i mostrar diferents valors inclusius, per això, t'oferim una llista de 14 cançons que tracten sobre aquest tema i que no pots deixar d'escoltar.

 

1. Raule – Sóc jo

 

“Sóc jo” és un cant a la Inclusió de les persones amb Discapacitat Intel·lectual, el videoclip es va realitzar amb l'ajuda L'associació Asprodeme Puerto Real, col·laborant de manera altruista per a donar consciència sobre la necessitat d'una societat inclusiva real.

 

 

 

2. Macaco – Missatges de l'aigua

 

Aquesta cançó aporta valors d'igualtat i respecte, alhora que expressa l'important que és la comunicació per a tots.

 

 

 

3. El Langui - Se Surten

 

“SeSalen” és una cançó dedicada als esportistes paralímpics en els Jocs de Riu de l'any 2016. Una cançó amb estil hip hop que tracta sobre la il·lusió, l'esforç, la superació i als somnis fets realitat.

 

 

 

4. Mägo de Oz – Fes-me un Lloc Entre La teva Pell

 

Tema dedicat a totes aquestes persones que se senten diferents o exclosos, mostrant que necessiten amor i il·lusió igual que els altres.

 

 

 

5. Yoel Henriquez - Angelets de la terra

 

Aquesta cançó forma part d'un reconeixement a Eliana Tardà per part del programa Visqui la Família, donant a conèixer la història dels seus fills amb síndrome de Down i aportant missatges positius i d'esperança.

 

 

6. El Cant del Boig – Vull aprendre de tu

 

El Cantó del Boig va dedicar aquest tema als interns del psiquiàtric bonaerense. Una cançó amb un bonic missatge de reflexió sobre la nostra pròpia existència.

 

 

 

7. Pimpinela – Tu pots

 

Cançó motivadora amb un missatge de superació i esperança per a donar forces a les persones encara que creguin que no puguin aconseguir alguna cosa.

 

 

 

8. El pou d'Aran – Carlos Núñez

 

“El pou d'Aran” tracta la història d'una mare que porta al seu fill cec a l'illa d'Aran, on s'obrarà un miracle i podrà recuperar la vista. Gràcies a la col·laboració de l'ONCE el videoclip compta amb la participació d'un nen invident.

 

 

 

9. Álex Ubago – Encara que no et pugui veure

 

Videoclip de la coneguda cançó “Encara que no et pugui veure”, on també veiem la història d'una persona amb discapacitat visual.

 

 

 

10. Cinquena essència – No et detinguis

 

Aquest tema tracta sobre la capacitat de superació de les persones indistintament de la seva condició. Aquest grup va donar la cançó a una petita ONG que treballa amb persones amb discapacitat psíquica.

 

 

 

11. José André i Vero Pérez – Deixa'm explicar-te

 

Una cançó per la inclusió en la societat de persones amb discapacitat. Interpreta Verónica Pérez i acompanyada per un artista molt especial, José André Montaño.

 

 

 

12. El Pescao – Si em posés en la teva pell

 

 

“El Pescao” va realitzar aquesta cançó per a la campanya “Si em posés en la teva pell” amb l'objectiu de conscienciar i incentivar la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat.

 

 

 

13. Elizabeth Garrón – Mira'm

 

“Mira'm” és una cançó per a donar valor i acceptació a les persones que són diferents.

 

 

 

14. Juan Fernando Velasco - Tots Som Diferents

 

Aquesta cançó forma part de l'àlbum Cantant Amb tu, aporta un missatge educatiu dedicat als nens perquè aprenguin a respectar les diferències.

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu