sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

15 idees de manualitats de Nadal per a adults

Manualidades para adultos temática navideña

Pensant en com decorar casa teva aquest Nadal? Si t'agraden les manualitats o, com ara es diu, el DIY (Do It Yourself), estàs al lloc indicat per trobar la inspiració que necessites per enguany. A més dels arbres de Nadal, que no poden faltar a les cases amb esperit festiu, hi ha moltes més idees per a decora la casa. Així que pren nota d'aquestes manualitats de Nadal per a adults.

1. Adorns de paper maixé:

Crea adorns nadalencs utilitzant la tècnica de paper maixé. Pots fer boles, estrelles o figures relacionades amb el Nadal. Una bona idea és fer arbres petits decorats amb diferents materials, els pots donar els colors i la forma que vulguis perquè puguin oferir un racó nadalenc en la teva llar.

2. Corones personalitzades de Nadal:

Dissenya la teva pròpia corona nadalenca utilitzant branques, pinyes, llaços i altres elements decoratius. Pots personalitzar-la amb colors i detalls que coincideixin amb el teu estil.

Corones de Nadal DIY

Corones vegetals:

És el més tradicional i li dona a la teva llar un toc pintoresc i verd. A més, és molt senzill trobar els materials en botigues de manualitats i de decoració, especialment en aquesta època de l'any.

Solament necessites: branques d'avet, pinyes, llaços, adorns extres com a flors o fruits típics d'hivern. Uneix les branques amb l'ajuda d'un filferro i si vols penjar-la pots usar cola blanca per a unir totes les peces. Afegeix al final de tot un llaç del color que més t'agradi i dona-li aquest toc especial a la teva composició.

Corona nadalenca de paper:

Necessitaràs un suport, com ara una safata rodona de paper per tenir una base. Comença per fer estrelles de cartó que cobreixen tota la base, dona'ls volum fent cinc plecs en elles amb l'ajuda d'una regla. Usa papers de colors i estampats que més s'ajustin a la idea que cerques. Uneix-ho tot amb cola i fins pots afegir un llaç decoratiu.

3. Manualitats de Nadal amb espelmes decoratives:

Decora espelmes simples amb motius nadalencs. Pots usar cintes, purpurina, branques de pi o fins i tot figures d'imatges nadalenques. En internet pots trobar moltíssimes idees de combinacions, però sempre pots usar la teva imaginació per a crear les teves millors composicions. La llum de les espelmes donarà un ambient encara més nadalenc a la teva llar juntament amb les llums de l'arbre.

Idees per fer espelmes decoratives

4. Calendari d'advent:

Crea un calendari d'advent personalitzat amb petites bosses de paper o caixes, cadascuna contenint una sorpresa per a cada dia previ al Nadal.

Calendari d'advent original per a la família

5. Targetes de felicitació fetes a mà:

Dissenya targetes nadalenques úniques utilitzant tècniques de scrapbooking, aquarel·les, segells o brodats. La combinació d'aquestes tècniques ofereix excel·lents resultats, molt creatius i tremendament bonics. Existeixen molts complements de Nadal per poder fer les millors felicitacions per als teus amics i familiars.

Manualitats per a adults. Targetes de Nadal fetes amb scrapbook

6. Centres de taula festius:

Fes centres de taula amb espelmes, pinyes, branques de canyella i baies vermelles. Pots posar-los en gerros decoratius o safates.

centre de taula per fer manualitats de Nadal per adults do it yourself

7. Mitjons de nadal personalitzats:

Decora mitjons simples amb noms, adorns, o fins i tot aplicacions de tela per crear mitjanes personalitzades per a cada membre de la família. I no sols això, amb ganxet o punt, pots fer mitjons encara més especials. Hi ha molts patrons gratuïts que pots usar i crear els teus mitjons fets a mà per a tu i els teus sers estimats.

Mitjons personalitzats de Nadal

8. Arbre de nadal reciclat:

Crea un petit arbre de Nadal utilitzant branques, adorns i altres materials. Pots col·locar-ho com a adorn. Hi ha moltes idees per a fer aquesta classe d'arbres, així que pots triar el que més t'agradi i s'adapti a l'espai on el vulguis posar. A més, molts d'ells es poden fer amb materials reciclats, cosa que és interessant per al medi ambient com per a la teva butxaca.

Arbre de Nadal reciclat de fusta

9. Garlandes de llums:

Transforma garlandes de llums simples en decoracions nadalenques. Pots afegir-li boles de colors, llaços o elements brillants. Amb una tira de bombetes led pots fer combinacions extremadament boniques per a donar l’estància amb llum càlida. Pots afegir-li branques d'avet, boles de nadal i molts altres elements típics de la decoració nadalenca.

Idees de decoració amb leds a casa per Nadal

10. Sotagots nadalencs:

Fes sotagots temàtics utilitzant feltre, suro o fins i tot fusta. Pinta o decora amb motius nadalencs. Pots trobar infinitat de materials per a crear els millors sotagots d'aquest nadal. A més, els pots fer a joc amb la teva taula la festa.

11. Ampolles decoratives:

Decora ampolles de vidre amb pintura i purpurina per a crear elegants decoracions nadalenques. Pots posar una tira de LED en el seu interior per a un toc addicional. Les possibilitats són infinites així que solament has de buscar la inspiració i posar-te a la feina.

Ampolles decoratives fetes a mà

12. La taula de Nadal:

Fes la taula més original de tot el Nadal. Pensar en com decorar la teva taula segur que et portarà el teu temps. Hi ha infinites idees i el límit serà el teu pressupost. A més, gràcies a les idees que t'hem donat, pots personalitzar-la i fer-la única.

13. Àngels de fil:

Crea petits àngels utilitzant fil i filferro. Pots donar-los forma i decorar-los amb diferents materials o petites peces brillants.

14. Gerros de pot de vidre:

Decora pots de vidre amb motius nadalencs i usa'ls com a gerros per a espelmes o petits arranjaments florals.

Gerros

15. Marcs de fotos decorats:

Decora marcs de fotos simples amb elements nadalencs com branques de pi, pinyes o petits adorns.

Si t'han agradat aquestes idees i vols més idees per a estar entretinguda, t'aconsellem que en facis un ull a:

Beneficis de fer punt de creu

Beneficis de començar a fer ganxet

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu