sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

15 infusions antiinflamatòries per a l'estómac i zona abdominal

Infusiones antiinflamatorias para el estómago

Tens problemes digestius? Per culpa de menjars copiosos, problemes amb certs aliments o el sedentarisme hi ha persones que tenen inflor d'estómac. Per a solucionar aquests problemes, es recomana diferents infusions antiinflamatòries. Una solució natural i molt recomanada per nutricionistes.

Infusions antiinflamatòries

Llistat de 15 infusions antiinflamatòries:

Aquí tens un llistat d'infusions antiinflamatòries, a més, també et recomanem que portis un estil de vida saludable. Els bons hàbits ajuden a combatre problemes de salut i milloren enormement la teva qualitat de vida.

1. Te de menta:

El te de menta és conegut per alleujar la indigestió i reduir la inflamació estomacal gràcies a les seves propietats carminatives i antiinflamatòries. També combat els bacteris, proporciona frescor i estimulació, i ajuda a combatre l'estrès. És una opció reconfortant i deliciosa per a mantenir un sistema digestiu saludable i promoure el benestar general.

2. Te de gingebre:

La infusió de gingebre s'elabora a partir de l'arrel de la planta Zingiber officinale i és conegut per les seves propietats antiinflamatòries i digestives. Ajuda a alleujar nàusees, malestar estomacal i indigestió, gràcies al gingerol, el seu compost actiu. També pot reduir la inflamació, millorar la circulació i enfortir el sistema immunitari. És una opció reconfortant i saludable per a promoure la salut digestiva i general.

3. Te de camamilla:

El te de camamilla, elaborat a partir de les flors de la planta Anthemis nobilis, és conegut per la seva capacitat per a alleujar problemes digestius i reduir la inflamació estomacal. Les seves propietats antiinflamatòries i calmants ajuden a alleujar la indigestió, les enrampades estomacals i la irritació gastrointestinal. A més, la seva aroma suau i sabor delicat ho converteixen en una opció reconfortant per a relaxar-se i promoure el benestar general.

4. Te de fonoll:

La infusió de fonoll s'elabora a partir de les llavors de la planta de fonoll (Foeniculum vulgare) i és apreciat per les seves propietats carminatives i digestives. Conté composts com el anetol, que ajuda a relaxar els músculs del tracte gastrointestinal, reduint així la inflor i el gas.

També pot alleujar el malestar estomacal, la indigestió i els còlics, promovent una digestió més suau i efectiva. El seu sabor dolç i lleugerament d’anís ho fa agradable de beure i beneficiós per a mantenir la salut digestiva.

5. Te de regalèssia:

El te de regalèssia s'elabora a partir de l'arrel de la planta Glycyrrhiza glabra i és valorat per les seves propietats antiinflamatòries i digestives. Conté composts com la glicirricina, que ajuden a reduir la inflamació i protegir el revestiment de l'estómac. Aquest te pot alleujar l'acidesa estomacal, la indigestió i la irritació gastrointestinal, oferint un sabor dolç i reconfortant. No obstant això, ha de consumir-se amb moderació a causa del seu potencial per a elevar la pressió arterial en grans quantitats.

Te per millorar la inflamació.

6. Te verd:

El te verd, derivat de les fulles de la planta Camellia sinensis, és conegut per la seva abundància d'antioxidants, com les catequines, que ofereixen una varietat de beneficis per a la salut, inclòs l'efecte antiinflamatori. Les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries poden ajudar a alleujar problemes digestius i reduir la inflamació estomacal.

A més, el te verd conté composts que poden millorar la salut general, inclosa la funció cardiovascular i cerebral. És una opció refrescant i saludable per a promoure el benestar digestiu i general.

7. Te de cúrcuma:

La infusió de cúrcuma s'elabora a partir de l'arrel de la planta Curcuma longa i és valorat per les seves potents propietats antiinflamatòries i antioxidants. La cúrcuma conté curcumina, un compost que pot ajudar a reduir la inflamació en el cos, inclòs el tracte digestiu. Beure te de cúrcuma pot alleujar la inflamació estomacal, reduir el malestar digestiu i promoure una digestió saludable en general.

A més, s'ha associat amb una varietat d'altres beneficis per a la salut, com la millora de la funció cognitiva i la salut del cor. És una opció reconfortant i saludable per a mantenir un sistema digestiu i un benestar general òptims.

8. Te d'arrel de dent de lleó:

El te d'arrel de dent de lleó s'elabora a partir de l'arrel de la planta Taraxacum officinale i és apreciat per les seves propietats digestives i desintoxicants. Conté composts com la inulina i els fitoquímics, que poden estimular la producció de bilis i millorar la funció hepàtica i digestiva. També combat la inflamació estomacal, alleujar la indigestió i promoure la desintoxicació del cos.

És interessant saber que el te d'arrel de dent de lleó pot actuar com un suau diürètic, ajudant amb la retenció de líquids i toxines del cos. És una opció saludable i natural per a millorar la salut digestiva i promoure el benestar general.

9. Te de malví:

El te de malví s'elabora a partir de les arrels de la planta Althaea officinalis i és conegut per les seves propietats suavitzants i antiinflamatòries. Conté mucílags, que són compostos gelatinosos que recobreixen i protegeixen el revestiment del tracte digestiu, reduint així la inflamació i alleujant la irritació estomacal.

El te de malví pot ser útil per a calmar la indigestió, l'acidesa estomacal i altres problemes digestius, proporcionant un alleujament suau i reconfortant. És una opció natural per a promoure la salut digestiva i reduir la inflamació en l'estómac.

Té antiinflamatori

10. Te de calèndula:

El te de calèndula s'elabora a partir dels pètals de la flor de la planta Calendula officinalis i és apreciat per les seves propietats antiinflamatòries i calmants. Conté flavonoides i compostos antioxidants que poden ajudar a reduir la inflamació en l'estómac i alleujar la irritació gastrointestinal.

Aquest te pot ser útil per a alleujar la indigestió, l'acidesa estomacal i altres malestars digestius, proporcionant un alleujament suau i reconfortant. És una opció natural per a promoure la salut digestiva i el benestar general.

11. Te d'arrel de bardana:

El te d'arrel de bardana s'elabora a partir de l'arrel de la planta Arctium lappa i és conegut per les seves propietats digestives i antiinflamatòries. Conté composts com la inulina i els fitoesterols, que poden ajudar a millorar la digestió i reduir la inflamació en l'estómac.

També pot ser beneficiós per a alleujar la indigestió, la inflor i altres problemes digestius, oferint un alleujament suau i natural. És una opció saludable per a promoure la salut digestiva i el benestar general.

12. Te d'hibisc:

El te d'hibisc s'elabora a partir dels calzes de la flor de la planta Hibiscus sabdariffa i és conegut per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries. Conté antocianinas i àcid ascòrbic, que poden ajudar a reduir la inflamació en l'estómac i promoure la salut digestiva.

Aquest pot ser útil per a alleujar la indigestió, millorar la digestió i alleujar la inflor abdominal, oferint un sabor refrescant i agradable. És una opció natural per a promoure el benestar digestiu i general.

13. Te de fulles d'olivera:

El te de fulles d'olivera s'elabora a partir de les fulles de l'arbre d'olivera (Olea europaea) i és valorat per les seves propietats antioxidants i és un antiinflamatori natural. Conté composts com l’oleuropeïna, que poden ajudar a reduir la inflamació en l'estómac i promoure la salut digestiva.

Pot ser útil per a alleujar la indigestió, reduir la inflor abdominal i millorar la funció gastrointestinal, proporcionant un sabor suau i cereal. És una opció natural per promoure el benestar digestiu i general.

14. Te d'herba de llimona:

El te d'herba de llimona, també conegut com a te de lemongrass, s'elabora a partir de les fulles de la planta Cymbopogon citratus i és apreciat per les seves propietats digestives i calmants. Conté composts com el citral, que poden ajudar a alleujar la indigestió, reduir la inflamació estomacal i calmar el malestar gastrointestinal.

Es tracta d'una beguda refrescant i aromàtic, proporcionant un alleujament suau i reconfortant per al sistema digestiu. És una opció natural i deliciosa per a promoure la salut digestiva i el benestar general.

15. Te d'arrel de canyella:

El té de canyella es produeix a partir de l'escorça de la planta Cinnamomum verum i és apreciat per les seves propietats digestives i antiinflamatòries. La canyella conté compostos com el cinamaldehíd, que poden ajudar a reduir la inflamació a l'estómac i millorar la digestió.

Pot ser beneficiós per alleujar la inflor abdominal, la indigestió i els còlics, oferint un sabor càlid i reconfortant. És una opció natural i deliciosa per promoure la salut digestiva i el benestar general.

Pot ser que t'interessi:

Infusions per baixar la tensió.

Infusions per dormir millor.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu