sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

20 idees de regal per a una persona gran

20 idees de regal per a una persona gran

T'hem preparat una llista molt completa d'idees de regal per a persona grans que serveixen per a totes les ocasions. Normalment, quan s’arriba a una edat, solen tenir de tot. Això, per als familiars, és un problema ja que pensar un regal per ells potser molt complicat.

Per aquesta raó, te’m fet una llista de regals perquè puguis triar el millor. Els hem classificat en funció de records, tecnologia, passatemps i oci. Ja ets més prop de trobar el regal perfecte!

Regals per a persones de la tercera edat: records

1. Sessió de fotos

Quant fa que no et fas una foto com amb condicions? S'està perdent tenir fotografies impreses perquè pràcticament tothom té xarxes socials o un mòbil per poder veure les fotografies de fa temps.

Hi ha avis que no tenen accés a això, regala una sessió de fotos familiar perquè pugui tenir l’àlbum de fotos de tota la família actualitzat.

2. Li agrada escriure?

Si és una persona que li agrada escriure, busca una bona llibreta, d'aquestes boniques que tinguin una bona enquadernació. Anima a la persona a escriure les seves memòries, la novel·la que sempre havia estat pensat, les receptes de cuina, trucs de fusteria…

3. Imprimir fotos

Pots pensar a imprimir la foto de l'últim sopar de tota la família i no tens perquè fer-ho en paper com abans. Pot ser que sigui interessant imprimir-la en un coixí, en una tassa, en un puzle…. Hi ha moltes opcions!

Què regalar a persones grans

Regals per a persones grans: tecnologia

4. Telèfon mòbil:

Hi ha moltíssims models de mòbil, només has de triar un que s'adapti millor a l'usuari que l'haurà d'utilitzar. Moltes marques de telèfons han inventat dispositius especialment perquè les persones grans puguin tenir una manera de comunicar-se. Estan pensats perquè sigui molt senzill utilitzar-los, especialment per persones que tenen poc contacte amb la tecnologia.

Si la persona ja està familiaritzada amb els telèfons moderns, llavors serà qüestió de triar el que millor s'adapti en preu i especificacions.

5. Llibre electrònic

Si és una persona que li agrada llegir molts llibres, pot ser que li interessi tenir un llibre electrònic. S'ha de tenir en compte que és necessari que la persona tingui una certa familiaritat amb la tecnologia per tenir un dispositiu com aquest.

6. Smart watch

Si és una persona activa segur que li interessa veure els seus progressos fent esport gràcies a aquests rellotges intel·ligents. Hi ha de molts tipus i per a totes les butxaques. És un bon regal per a persones que facin esport, encara que sigui sortir a caminar: marca distàncies, pulsacions, desnivells, a més de dir l'hora, clar.

7. Capseta de pastilles electrònica

Pot ser que trobi molt útil tenir una caixeta de pastilles electrònica si és una persona que ha de prendre molts medicaments al dia i té poca memòria. Hi ha alguns dispositius molt ben preparats que permet posar alarmes en diferents hores del dia. Ja no hi ha cap excusa per seguir les pautes del metge!

8. Plataforma audiovisual

Què tal una subscripció per veure pel·lícules, sèries o escoltar música? Si li agrada el cinema i passar hores i hores davant el televisor, pot ser el regal ideal una subscripció a una plataforma d'aquest estil.

Regal per a persona de la tercera edat

9. Confort a casa

Arribada a una certa edat escombrar i fregar el terra pot arribar a ser un bon problema. A més, passar l'aspirador també pot ser molt pesat si es té mobilitat reduïda. Pot ser que sigui molt bona idea un robot que faci aquestes tasques automàticament.

Hi ha molts objectes per millorar la qualitat de vida a la llar, hi ha dispositius com l’Alexa o altres que ofereixen l'opció de resoldre dubtes, posar música, la ràdio, dir el temps…

Hi ha moltes maneres de millorar el confort, per exemple, en persones grans amb problemes de mobilitat podem contribuir a millorar l'accessibilitat. Es pot pensar en reformes com canviar la banyera per una dutxa o instal·lar un salvaescales.

10. Clauer amb localitzador

Qui no ha perdut alguna vegada les claus? Existeixen clauers que permeten localitzar-les a qualsevol lloc.

Què regalar a persones grans: passatemps

11. Llibres per acolorir per a adults

Moltes persones de la tercera edat, especialment amb problemes de memòria i cognitius, troben molts beneficis acolorir llibres de dibuixos per a adults. Aquesta activitat es fa especialment en residències, però també és recomanable si tens a una persona gran vivint amb tu.

12. Jardineria i hort urbà

Si vius amb una persona de la tercera edat que li agradi la jardineria o els horts, pots comprar-li diferents utensilis per poder recuperar l'afició. Si ara viu amb tu i no tens espai per a un hort convencional, pots valorar l'opció de crear un hort urbà. Venen moltes opcions per poder-ne tenir un a casa.

13. Fer ganxet

Sembla molt bàsic, però pot ser que hagi de renovar el seu kit de punt de fer ganxet per poder tornar a reprendre l'afició. Nous colors i teixits per poder fer noves composicions.

14. Jocs de taula

Es reuneix amb més amistats? Pot ser que sigui interessant recuperar els jocs de taula clàssics si no els té o són molt vells. Joc de cartes, parxís, l'oca, joc de la petanca…

Regals d'oci a persones grans

Regalo original para abuelos

15. Gimnàs

Depenent de les seves aficions, pot ser que trobi divertit apuntar-se a un taller de gimnàs, n’hi ha de molts tipus: ioga, pilates, estiraments o gimnàstica suau. Aquesta idea és molt bona ja que ajudes a la persona a mantenir-se activa i a més és una nova manera de socialitzar-se.

16. Patchwork o costura

Si és una persona que sempre li ha agradat cosir, pot ser que li interessi millorar la tècnica amb un taller d'aquest estil. També és una manera d'ocupar les hores i conèixer a nous amics.

17. Ball

Hi ha molts estils de ball i molts tallers per triar. Si aquesta persona ha nascut amb interès per ballar segur que li agrada molt aprendre nous estils.

18. Taller de cuina

Una forma per a divertir-se i aprendre noves receptes originals i millorar la tècnica a la cuina.

19. Taller de cant

Moltes persones els agrada cantar, si és el cas, pot ser que li agradi poder anar a un taller amb altres persones i fer una coral.

20. Cursos d'idiomes

Moltes persones grans volen aprendre nous idiomes. Ara pot ser un bon moment perquè disposen del temps que abans no tenien. Mai és tard per a aprendre coses noves.

Ja has decidit què regalar? Esperem que li agradi.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu