sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

2013: El CERMI orientarà la discapacitat cap a la internacionalizació

disseny universal

L'objectiu del CERMI per aquest nou any 2013 és orientar la discapacitat espanyola cap a la internacionalització, com a via de creixement i sostenibilitat en el temps.

Tal com assegura el CERMI, la discapacitat espanyola pot aportar a l'escena internacional “un coneixement, una manera de fer que suposa un valor, que fins i tot serà capaç d'incorporar una dimensió econòmica, de la qual es derivin retorns al país.”

Va assegurar que Espanya compta amb un personal expert, en matèria d'inclusió de la discapacitat que pot desplegar el seu gran potencial de qualitats i aptituds en qualsevol part del món.

Va recalcar que “un altre factor rellevant per a la internacionalització és, que tenir una presència significada com a escenari mundial suposa participar en la generació, mobilització i captació de recursos econòmics que ajudaran a l'estabilitat i continuïtat de les estructures del benestar a Espanya.

El CERMI realitzarà el mes de febrer, una jornada de debat sobre a internacionalització de la discapacitat, en la qual s'aportaran idees per començar a dissenyar una estratègia d'expansió internacional que sigui efectiva a mitjà i llarg termini.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu