sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

27 de març, cita amb la mobilitat

Divendres que ve se celebra la 1ª Jornada Tècnica en Accessibilitat per a professionals. L'esdeveniment es desenvoluparà a la seu del Grup *MIFAS, en la Rambla Xavier Cugat nº 43 de Girona, de 10 a les 14h.

La Jornada té com a objectiu presentar solucions d'accessibilitat, tant per a espais públics com a privats. S'abordessin les últimes novetats per a persones amb mobilitat reduïda, l'estudi de casos pràctics i l'adaptació de vehicles.

Posteriorment, s'iniciarà una sessió pràctica on es provaran algunes d'aquestes solucions. Entre ells estarà la Genny, una cadira de rodes motoritzada similar que utilitza la tecnologia *Segway. Es presentaran les dues versions, la urbana i la nova *off-*road. A més, es podran veure *salvaescaleras mòbils i vehicles adaptats.

Pots descarregar-te la invitació amb el programa 

Recorda que és un esdeveniment gratuït però que és necessari inscriure's prèviament cridant al 972 41 40 44. Nosaltres hi serem. I tu, t'apuntes?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu