sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

3 de Diciembre, Día Internacional de la Discapacidad

La Marxa SOS Discapacitat va reunir 90.000 persones procedents de tota Espanya per a reivindicar al carrer els drets de les persones discapacitades.

El Sr. Luís *Cayo Pérez, President del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (*CERMI) va reclamar un pacte i el compromís per part de l'Estat a garantir fins al 2020 les polítiques de suport a aquest col·lectiu.

Per la seva part el president del Fòrum Europeu de la Discapacitat (*EDF), *Yannis *Vardakastanis, es va dirigir a totes les persones assistents a l'acte per a fer-los veure que "no estan soles en aquesta important batalla de la discapacitat". Així mateix, va sostenir que "només units" s'aconseguirà "l'èxit davant aquest difícil repte".

L'acte va estar marcat per un ambient festiu en el qual van participar no sols persones discapacitades sinó també familiars, treballadors del sector i simpatitzants.

Font

Vídeo: SOS Discapacitat, 3/12/2012 La Sisena Notícies

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu