sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

33 dies de peregrinació en cadira de rodes

Gergely Máthé té 29 anys, és hongarès i la setmana passada va fer realitat el seu somni: després de 33 dies de peregrinació, va arribar a Finisterra procedent de la població de Saing Jean Pied de Port, França. Per a moltes persones es tractaria d'una aventura sense més, però per al jove Máthé ha estat tot un repte personal ja que va fer el camí en cadira de rodes.

El camí no l'ha fet sol. Els seus pares i el seu amic, que és sord i tot un activista a favor de les persones amb diversitat funcional, van estar al seu costat a tot moment, van servir com a suport i van cobrir totes les seves necessitats bàsiques.

Aquesta és una aventura de superació personal i reivindicativa. Una mostra més de que els somnis, de vegades, es fan realitat i de que, encara que la vida estigui plena de barreres, la il·lusió i l'esforç són l'eina perfecta per trencar-les.

Des de Válida sin barreras aplaudim a tots aquests exemples de superació personal.
Per un món sense barreres!

Font: lavozdegalicia.es

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu