sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

40 frases boniques per a gent gran

Frases bonitas para personas mayores

Quina percepció tens de la gent gran? La societat, moltes vegades, tendeix a menysprear una tapa de la vida plena de riqueses. Per a ajudar-te a canviar d'opinió, hem preparat aquestes 40 frases boniques per a gent gran.

Des de fa temps, que hem associat la vellesa a un moment de les nostres vides en què sembla que ja no podem oferir res més a la societat. Possiblement, això es deu al fet que és a la tercera edat quan les persones es jubilen i quan comencen a tenir més dependència dels seus familiars.

Així i tot, hem de percebre que s'està produint un canvi significatiu en el col·lectiu de persones grans. Les persones que es jubilen estan plenes de propòsits i nous reptes per complir: viatjar, aprendre, ensenyar, crear… La vellesa s'està convertint en una nova etapa per a començar noves aficions i fer el que abans no tenies temps de fer.

Hi ha persones que això ho tenen molt clar, i d'elles ens hem inspirat per fer aquesta llista amb frases boniques.

Frases inspiradores per a persones grans

 1. La vellesa té els seus plaers, que, encara que diferents, no són menys que els plaers de la joventut. – W. Somerset Maugham, escriptor.
 2. A mesura que transcorre el temps i et fas vell, t'adones que no existeixen respostes a moltes preguntes. No obstant això, el que sempre sobren són històries. – Garrison Keillor autor, narrador, humorista, actor de doblatge i personalitat de la ràdio.
 3. El secret del geni és transportar l'esperit del nen a la vellesa, cosa que significa no perdre mai l'entusiasme. – Aldous Huxley, escriptor i filòsof britànic.
 4. Els homes són com el vi, alguns es converteixen en vinagre, però els millors milloren amb l'edat. – Papa Joan XIII
 5. Envellir no és joventut perduda, sinó una nova etapa d'oportunitat i força. – Betty Frieda teòrica i líder feminista.
 6. El secret d'una bona vellesa no és una altra cosa que un pacte honrat amb la solitud. – Gabriel García Márquez, escriptor.
 7. Quan la gràcia es combina amb les arrugues, resulta adorable. Hi ha una alba indescriptible en la vellesa feliç. – Víctor Hugo, escriptor.
Frases inspiradores de personas grans
 1. L'emoció de l'aprenentatge separa a la joventut de la vellesa. Mentre estiguis aprenent, no ets vell. – Rosalyn S. Yalow, física.
 2. Envellir és com escalar una gran muntanya: mentre es puja les forces disminueixen, però la mirada és més lliure, la vista més àmplia i serena. – Ingmar Bergman, guionista i director de teatre.
 3. En la joventut aprenem, en la vellesa entenem. – Marie von Ebner-Eschenbach, escriptora.
 4. No són els anys en la teva vida els que conten, és la vida en els teus anys. – Abraham Lincoln, polític.
 5. La vellesa no és una malaltia: és fortalesa i supervivència, triomf sobretot tipus de vicissituds i desil·lusions, proves i malalties. – Maggie Kuhn, activista.
 6. No deixes de riure perquè et fas gran. Et fas gran perquè deixes de riure. – Maurice Chevalie, actor.
 7. L'edat és una cosa que no importa, almenys que siguis un formatge. – Luis Buñuel, director de cinema.
 8. Experiència és simplement el nom que donem als nostres errors. – Oscar Wilde, escriptor, poeta i dramaturg.
 9. Aprecia tots els teus moments feliços; faran un bon matalàs per a la teva vellesa. – Booth Tarkington, novel·lista i dramaturg.
 10. Un comença a ser jove a l'edat de seixanta anys. – Pablo Picasso, pintor.
Frases per dir al avis

 1. L'edat és un tema de la ment sobre la matèria. Si no t'importa, no importa. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 2. Quan em diuen que soc massa vell per a fer una cosa, procuro fer-la de seguida - Pablo Picasso, pintor.
 3. Viu la vida i oblida la teva edat. – Norman Vincent Peale, creador de la teoria del pensament positiu.
 4. Mai seré un home vell. Per a mi, la vellesa és sempre 15 anys més tard. – Francis Bacon, filòsof.
 5. Oblida't de complir anys i comença a complir somnis.
 6. Quina edat tindries si no sabessis l'edat que tens? – Leroy Paige, jugador de beisbol.
 7. Envellir és encara l'únic mitjà que s'ha trobat per viure molt de temps. - Sainte Beuve, escriptor.
 8. Els joves no poden saber com es pensa i se sent l'edat, però els vells són responsables si obliden el que significava ser un jove. – J.K. Rowling, escriptora.
 9. Les ments velles són com els cavalls vells; has d'exercitar-los si desitges mantenir-los en bon estat de funcionament. – John Adams, polític.
 10. Dins de 20 anys lamentaràs més el que no vas fer que el que vas fer, així que deixa anar les amarres i abandona el port segur. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 11. No deixes de riure't perquè et fas vell, en realitat, et fas vell perquè et deixes de riure. – Michael Pritchard, defensor de l'aprenentatge social i emocional.
 12. No pots evitar envellir, però no has de fer-te gran. – George Burns, còmic i actor.
 13. L'edat és l'acceptació d'un període d'anys, però la maduresa és la glòria dels anys. – Martha Graham, ballarina i coreògrafa.
 14. En la vellesa no ens han de preocupar les arrugues del rostre, sinó les del cervell - Ramón y Cajal, metge i científic.
Frases per motivar a una persona gran
 1. La joventut és un regal de la naturalesa, però l'edat és una obra d'art. – Stanislaw Jerzy Lec, escriptor, poeta i aforista.
 2. Qualsevol que deixa d'aprendre és vell, ja tingui 20 anys o 80. Qualsevol que continua aprenent es manté jove. – Henry Ford, empresari.
 3. Un home que es fa gran es torna nen de nou. – Sòfocles, filòsof.
 4. Crec que les persones viurien una mica més si no sabessin quina edat tenen. L'edat s'encarrega d'imposar restriccions a les coses. – Karl Pilkington, presentador, comediant, actor, productor i autor.
 5. Que l'edat, no l'enveja, dibuixi arrugues a les teves galtes. – Thomas Browne, escriptor.
 6. En envellir, la salut i la longevitat depenen en un 25% d'aspectes físics i en un 75% d'aspectes conductuals. –Fernandez-Ballesteros R, doctora.
 7. La joventut no té edat. – Pablo Picasso, pintor.
 8. Les arrugues haurien d'indicar simplement on han estat els somriures. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 9. Envellir és com escalar una muntanya: mentre es puja les forces disminueixen, però la mirada és més lliure, la vista més àmplia i serena. - Ingman Bergman.

Si t'han agradat, et recomanem aquesta llista de frases sobre la discapacitat que et faran pensar.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu