sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

40 frases boniques per a gent gran

Frases bonitas para personas mayores

Quina percepció tens de la gent gran? La societat, moltes vegades, tendeix a menysprear una tapa de la vida plena de riqueses. Per a ajudar-te a canviar d'opinió, hem preparat aquestes 40 frases boniques per a gent gran.

Des de fa temps, que hem associat la vellesa a un moment de les nostres vides en què sembla que ja no podem oferir res més a la societat. Possiblement, això es deu al fet que és a la tercera edat quan les persones es jubilen i quan comencen a tenir més dependència dels seus familiars.

Així i tot, hem de percebre que s'està produint un canvi significatiu en el col·lectiu de persones grans. Les persones que es jubilen estan plenes de propòsits i nous reptes per complir: viatjar, aprendre, ensenyar, crear… La vellesa s'està convertint en una nova etapa per a començar noves aficions i fer el que abans no tenies temps de fer.

Hi ha persones que això ho tenen molt clar, i d'elles ens hem inspirat per fer aquesta llista amb frases boniques.

Frases inspiradores per a persones grans

 1. La vellesa té els seus plaers, que, encara que diferents, no són menys que els plaers de la joventut. – W. Somerset Maugham, escriptor.
 2. A mesura que transcorre el temps i et fas vell, t'adones que no existeixen respostes a moltes preguntes. No obstant això, el que sempre sobren són històries. – Garrison Keillor autor, narrador, humorista, actor de doblatge i personalitat de la ràdio.
 3. El secret del geni és transportar l'esperit del nen a la vellesa, cosa que significa no perdre mai l'entusiasme. – Aldous Huxley, escriptor i filòsof britànic.
 4. Els homes són com el vi, alguns es converteixen en vinagre, però els millors milloren amb l'edat. – Papa Joan XIII
 5. Envellir no és joventut perduda, sinó una nova etapa d'oportunitat i força. – Betty Frieda teòrica i líder feminista.
 6. El secret d'una bona vellesa no és una altra cosa que un pacte honrat amb la solitud. – Gabriel García Márquez, escriptor.
 7. Quan la gràcia es combina amb les arrugues, resulta adorable. Hi ha una alba indescriptible en la vellesa feliç. – Víctor Hugo, escriptor.
Frases inspiradores de personas grans
 1. L'emoció de l'aprenentatge separa a la joventut de la vellesa. Mentre estiguis aprenent, no ets vell. – Rosalyn S. Yalow, física.
 2. Envellir és com escalar una gran muntanya: mentre es puja les forces disminueixen, però la mirada és més lliure, la vista més àmplia i serena. – Ingmar Bergman, guionista i director de teatre.
 3. En la joventut aprenem, en la vellesa entenem. – Marie von Ebner-Eschenbach, escriptora.
 4. No són els anys en la teva vida els que conten, és la vida en els teus anys. – Abraham Lincoln, polític.
 5. La vellesa no és una malaltia: és fortalesa i supervivència, triomf sobretot tipus de vicissituds i desil·lusions, proves i malalties. – Maggie Kuhn, activista.
 6. No deixes de riure perquè et fas gran. Et fas gran perquè deixes de riure. – Maurice Chevalie, actor.
 7. L'edat és una cosa que no importa, almenys que siguis un formatge. – Luis Buñuel, director de cinema.
 8. Experiència és simplement el nom que donem als nostres errors. – Oscar Wilde, escriptor, poeta i dramaturg.
 9. Aprecia tots els teus moments feliços; faran un bon matalàs per a la teva vellesa. – Booth Tarkington, novel·lista i dramaturg.
 10. Un comença a ser jove a l'edat de seixanta anys. – Pablo Picasso, pintor.
Frases per dir al avis

 1. L'edat és un tema de la ment sobre la matèria. Si no t'importa, no importa. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 2. Quan em diuen que soc massa vell per a fer una cosa, procuro fer-la de seguida - Pablo Picasso, pintor.
 3. Viu la vida i oblida la teva edat. – Norman Vincent Peale, creador de la teoria del pensament positiu.
 4. Mai seré un home vell. Per a mi, la vellesa és sempre 15 anys més tard. – Francis Bacon, filòsof.
 5. Oblida't de complir anys i comença a complir somnis.
 6. Quina edat tindries si no sabessis l'edat que tens? – Leroy Paige, jugador de beisbol.
 7. Envellir és encara l'únic mitjà que s'ha trobat per viure molt de temps. - Sainte Beuve, escriptor.
 8. Els joves no poden saber com es pensa i se sent l'edat, però els vells són responsables si obliden el que significava ser un jove. – J.K. Rowling, escriptora.
 9. Les ments velles són com els cavalls vells; has d'exercitar-los si desitges mantenir-los en bon estat de funcionament. – John Adams, polític.
 10. Dins de 20 anys lamentaràs més el que no vas fer que el que vas fer, així que deixa anar les amarres i abandona el port segur. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 11. No deixes de riure't perquè et fas vell, en realitat, et fas vell perquè et deixes de riure. – Michael Pritchard, defensor de l'aprenentatge social i emocional.
 12. No pots evitar envellir, però no has de fer-te gran. – George Burns, còmic i actor.
 13. L'edat és l'acceptació d'un període d'anys, però la maduresa és la glòria dels anys. – Martha Graham, ballarina i coreògrafa.
 14. En la vellesa no ens han de preocupar les arrugues del rostre, sinó les del cervell - Ramón y Cajal, metge i científic.
Frases per motivar a una persona gran
 1. La joventut és un regal de la naturalesa, però l'edat és una obra d'art. – Stanislaw Jerzy Lec, escriptor, poeta i aforista.
 2. Qualsevol que deixa d'aprendre és vell, ja tingui 20 anys o 80. Qualsevol que continua aprenent es manté jove. – Henry Ford, empresari.
 3. Un home que es fa gran es torna nen de nou. – Sòfocles, filòsof.
 4. Crec que les persones viurien una mica més si no sabessin quina edat tenen. L'edat s'encarrega d'imposar restriccions a les coses. – Karl Pilkington, presentador, comediant, actor, productor i autor.
 5. Que l'edat, no l'enveja, dibuixi arrugues a les teves galtes. – Thomas Browne, escriptor.
 6. En envellir, la salut i la longevitat depenen en un 25% d'aspectes físics i en un 75% d'aspectes conductuals. –Fernandez-Ballesteros R, doctora.
 7. La joventut no té edat. – Pablo Picasso, pintor.
 8. Les arrugues haurien d'indicar simplement on han estat els somriures. – Mark Twain, escriptor, orador i humorista.
 9. Envellir és com escalar una muntanya: mentre es puja les forces disminueixen, però la mirada és més lliure, la vista més àmplia i serena. - Ingman Bergman.

Si t'han agradat, et recomanem aquesta llista de frases sobre la discapacitat que et faran pensar.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu