sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

5 coses que has de saber abans de comprar un salvaescaleras

Comprar un salva escales no fàcil. Existeixen una àmplia varietat d'opcions, marques i preus pensats per a multitud de casos. A més, existeix tot un laberint de paraules tècniques que potser desconeguis i que hauràs de dominar. Amb aquest post, volem ajudar-te a escollir l'opció que millor s'adapti al que necessites:

1- Salvaescaleras, cadira salva escales o pujaescales? Si cerques per Google et toparàs amb aquestes paraules. Les dues primeres fan referència a un mateix tipus de producte, una cadira connectada a un eix fix que permet pujar o baixar les escales segons la voluntat de l'usuari.

D'altra banda, estan els subeescaleras, que són alguna cosa molt diferent. Es tracta d'un sistema mòbil que, acoblat a una cadira de rodes, permet a l'usuari pujar o baixar les escales amb l'ajuda d'una altra persona que condueix l'aparell. Encara que solen ser més econòmics que una cadira salva escales, els pujaescales plantegen dos condicionants: requereixen d'una persona que domini hàbilment la conducció -sinó existeix el risc de caiguda- i la necessitat d'una persona que ajudi a l'usuari, restant així la seva autonomia.

2- Quants graons caldrà superar? A major nombre de graons, preu més elevat. Això també influirà en el tipus de model ja que no tots cobreixen les mateixes distàncies.

3- Quants trams té la teva escala? No és el mateix un salvaescaleras per a trams rectes que un que hagi d'afrontar girs o replans. Juntament amb el nombre de graons, la forma de l'escala determina un tipus modelo o un altre. En el cas dels pujaescales, la majoria poden adaptar-se sense problemes, encara que requereix major perícia del conductor.

4- Estàs disposat a fer obres? Ja sigui per a un edifici públic o privat, has de saber que no tots els *salvaescaleras requereixen obres. Aquests es fixen directament als graons, oferint la mateixa resistència i durabilitat que els encastados en obra.

D'altra banda, com hem dit, els pujaescales suposen una opció mòbil i versàtil, arribant a cabre en el maleter del cotxe.

Escullis una opció o una altra, evitar obres suposa un estalvi considerable i una instal·lació més ràpida.

5- Disseny o funcionalitat? Finalment, faltarà veure si les opcions “ens agraden”. Fa uns anys, els models més atractius eren també els més cars, però actualment podem trobar solucions que integren tots dos a un preu competitiu. A més, existeix l'opció de personalitzar la cadira *salvaescaleras, podent escollir el color de la tapisseria, dels eixos o fins i tot de la carcassa sense desemborsar grans summes de diners.

Així i tot, és aconsellable prioritzar factors com la comoditat, la seguretat i el moviment silenciós en l'elecció final.

Amb aquestes 5 qüestions esperem haver-te ajudat, si més no, a saber per on començar a buscar per comprar un *salvaescaleras. Recorda que podem ajudar-te en la teva elecció, oferir-te preus i ajudar-te a escollir la millor opció. Únicament has de contactar-nos trucant al 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu