sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

5 joguines xules per a nens amb discapacitat motora

Ja sabem que no tots els nens són iguals: gustos diferents, capacitats diferents… Però segur que tots coincideixen en una cosa en aquesta època de l'any: la il·lusió en obrir els detalls de Nadal!
Si esteu pensant a fer un regal adaptat per a nens i nenes amb diversitat funcional i/o mobilitat reduïda i aneu curts d'idees us fem una selecció de “jocs per tots” que us estalviaran temps.
5 regals xulos per a nens i nenes amb discapacitat motora

 

  • TRENCACLOSQUES GEGANT. Als petits els encanta la màgia dels dracs. Així doncs, imagineu-vos la seva cara en veure aquest trencaclosques gegant d'1,38m de llarg amb 58 peces grans fàcils d'agafar i unir. El resultat final val la pena. Correu, correu, que ve el drac! Des dels 3 anys. Veure el trenca-closques aquí.
  • COTXE TELEDIRIGIT ADAPTAT. Obrim els llums, fem rugir el motor i… burrum, burrum! El cotxe avança 1 metre i es para sol i... riu! Un divertit cotxe adaptat, que funciona de manera fàcil pressionant un connector (venda a part). Des d'1 any. Veure cotxe adaptat aquí.
  • MÀQUINA DE BOMBOLLES ADAPTABLE. Jugar amb les bombolles és, alhora, estimulant i màgic. Què us sembla una màquina per a fer-ne amb connector? Des dels 3 anys. Veure màquina de bombolles aquí.
  • TIRADORS ZIP DE COLORS. Els tiradors de cremallera són aquest tipus de regals que, a primera vista, als nens els avorreixen i als pares els encanten. Però tranquils, aquests agraden a tots perquè tenen uns colors preciosos. Ara pujar i baixar cremalleres serà més fàcil i divertit. Són ergonòmics, antilliscants i fàcils de rentar. Des de 3 anys. Veure tiradors ZIP.
  • MARIETA I TORTUGA PROJECTOR. La closca de la marieta o de la tortuga s'il·lumina i projecta al sostre un cel estavellat. Ideal per a relaxar al petit abans de dormir o per a crear ambients. Des dels 3 anys. Veure animalons projectors aquí.

A la següent web  hi trobareu mil idees per a nens de totes les condicions.

Teniu més suggerències? Compartiu-les! 🙂

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu