sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

50 Fiesta del pedal GEIEG 2012

Festa del pedal

Per a les persones amb discapacitat la bicicleta adaptada és l'únic vehicle no motoritzat que permet desplaçar-se a grans distàncies amb facilitat. Per això Àrea Adaptada Associació es dedica des de fa temps a organitzar grans rutes, rutes de cap de setmana, viatges, excursions, etc.

En totes les activitats organitzades per Àrea Adaptada Associació, segons l'ordre d'inscripció i sense excloure a ningú, tindran prioritat els nens i nenes amb discapacitat. Totes les persones amb discapacitat poden gaudir de l'esport amb la bici adaptada i el més important, poden practicar-lo amb la família, amics o sols.

Àrea Adaptada disposa de bicicletes adaptades per a diferents tipus de discapacitat. Models bicicleta de mà (bicicletes de mà) de passeig i semi-esportives i models impulsables amb els peus especialment indicades per a nens amb paràlisi cerebral o persones que no saben anar amb bici convencional.

Bici Vermella: bicicleta de mà fàcilment ajustable a diferents altures de persones. Bici Groga: bicicleta de mà per a persones amb h=1,70 cm. Bici Blava: impulsada amb els peus. Altura mínima de la persona h=1,50 cm.

Diumenge que ve 30 de setembre Àrea Adaptada celebra la 50 Festa del Pedal GEIEG 2012: Un circuit mixt per vies verdes i camins de Girona (18 km). Es tracta d'un passeig popular amb bici que pot ser adaptada o no. Tothom té cabuda en aquesta jornada d'esport, salut i naturalesa. L'hora de sortida és les 08.45 h i el recorregut serà en pla a la vora de canals, boscos, camps de cultiu, etc. Un autèntic luxe per als sentits! A més, la ruta es completa amb un esmorzar i un menjar populars.

VINE AMB TOTA LA COLLA A GAUDIR AMB BICI DE LA NATURALESA

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu