sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

#AccesibilidadReal2017: la lluita per l'accessibilitat universal en Cerdanyola del Vallès

L'Associació Funcional per a la Integració Social de Cerdanyola del Vallès lluita per un model de ciutat que compleixi amb els estatuts d'accessibilitat universal, tal com exigirà la llei que entrarà en vigor el 4 de desembre del 2017. Per a això, ha creat una campanya de conscienciació social sota el hastag #AccesibilidaReal2017. Aquesta iniciativa exposa públicament espais que, a dia d'avui, no complirien amb la futura llei d'accessibilitat.

Cal dir que la campanya persegueix un objectiu que va molt més allà de la simple queixa o denúncia de la falta d'accessibilitat. Per a l'Associació Funcional, es tracta d'una lluita que pretén posar fi a l'oblit de la responsabilitat social davant les persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Per això, #AccesibilidadReal2017 lluita per l'accessibilitat universal en Cerdanyola del Vallès però aspira a ser un exemple modèlic per a altres municipis.

Actualment, encara existeixen múltiples exemples d'espais públics que no compleixen amb la futura llei: des de parcs amb accessos amb excessiu pendent fins a fanals situats a la meitat de la vorera que impedeixen el pas d'una cadira de rodes. En altres casos, es tracta d'un abandó de les instal·lacions públiques, com a ascensors avariats o sense manteniment, que impossibiliten l'accés de qualsevol persona.

Per això, i per complir amb els objectius plantejats, l'Associació Funcional busca el suport i compromís de tots els ciutadans i empreses del sector de l'accessibilitat. Des de Válida sin  barreras també ens hem sumat a la iniciativa, sumant esforços per fer de tots els municipis un espai apte per a totes les persones, independentment del seu grau de mobilitat.

Si tu també vols sumar-te a aquesta iniciativa, pots seguir-la via Twitter o entrat el web de la Associació Funcional. Entra i participa 🙂

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu