sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Accessibilitat a las piscines

Accessibilitat en piscines

Valida sin barreras no s'oblida de l'època estival ni de tot el que això comporta: excursions a la platja, terrassetes, visites a la piscina, moments de diversió amb amics i família… per totes aquestes raons Valida sin barreras vol que l'estiu sigui inclusiu.

Les persones amb discapacitat gaudeixen dels petits plaers de l'estiu com qualsevol altre individu, és per això que Valida sin barreras ofereix un producte perquè aquells que pateixin problemes de mobilitat puguin gaudir de la piscina: el sistema hidràulic AQUA.

L'elevador hidràulic AQUA està dissenyat especialment perquè totes les persones amb mobilitat reduïda puguin accedir a una piscina. AQUA que es pot posar en qualsevol piscina, tant pública o privada, i té dos tipus d'ancoratges: fix o mòbil.

AQUA té una fixació molt ràpida, còmoda i pràctica mitjançant un sol ancoratge i tres suports simples.

AQUA funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa i està formada per un masteler principal, la cadira i el pistó hidràulic.

Vàlida sense barreres destaca que l'elevador hidràulic AQUA es caracteritza perquè es pot utilitzar en diferents punts de la piscina i compta amb un reposapeus rígid per a major seguretat.

Amb AQUA l'usuari està encarat a l'aigua durant la transferència i el recorregut i compta amb gran facilitat de transport.

AQUA proporciona facilitats perquè les persones amb discapacitat puguin gaudir del seu moment de plaer en la piscina.

Informació a la web de Vàlida sense barreres:

O si vol veure el funcionament de AQUA, li deixem aquest vídeo:

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu