sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Accessibilitat als negocis

Accessibilitat als negocis

Les dificultats ens fan més fortes i d'aquí neixen les millors idees i solucions. Davant l'adversitat econòmica, la dura competència, els sous baixos o pràcticament inexistents… Els locals i negocis han de pensar com aconseguir captar més clients.

Moltes empreses no tenen en compte que un dels factors determinants per a augmentar clients en el seu negoci és parar esment a l'accessibilitat del local. És a dir, començar a valorar tot allò que elimini barreres arquitectòniques com a plataformes, elevadors, salvaescales i que al seu torn faciliti l'accés, els trasllats i l'ús/consum dels serveis de la manera més autònoma possible per a tots.

José Luis Gutiérrez, arquitecte i acadèmic de la Universitat Iberoamericana, autor del llibre “Accessibilitat”, afirma que segons estudis de psicologia de la percepció, un establiment amb rampes, pujaescales, salvaescaleras, cartes en Braille, banys ben adaptats, etc., aconsegueix crear una atmosfera de confiança i seguretat en els clients. En conseqüència, això es tradueix en una experiència satisfactòria, bona imatge i una possible publicitat boca a boca.

Viviane Reding, Vicepresidenta de la Comissió Europea, recentment va constatar en el lliurament de premis a la Ciutat Accessible 2013, que apostar per solucions accessibles és sinònim de noves oportunitats de negoci. A més, és un estímul per a la innovació i el creixement econòmic.

Acabem d'iniciar un nou any, és un bon moment per a fer propòsits…. Més accessibilitat?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu