sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Accessibilitat de l'Iphone

accesibilitat d'Iphone

Els telèfons intel·ligents o smartphones cada dia avancen més en quan a accessibilitat. A vegades, moltes de les opcions d'accessibilitat són desconegudes per la majoria, així que aquí us recopilem algunes funcions del menú d'accessibilitat de Iphone, elaborades per Iphonizate.

1. Lectura de textos. Per a aquells que tinguin discapacitat visual o problemes de visió i tinguin dificultats per a llegir textos a la pantalla del telèfon poden ajudar-se de la Siri, l'assistent del Iphone que llegeix els textos en veu alta.

S'activa des d'Ajustos → General → Accessibilitat →VoiceOver

2. Accés guiat. Si som poc manyosos amb el telèfon o tenim nens a prop a qui els encanta tocar-lo, una opció per a evitar desconfigurar aplicacions o que accedeixin a elles és activar o desactivar part de la pantalla. Fins i tot es pot limitar el funcionament del telèfon a una sola aplicació.

Si us interessa activeu Ajustos → Accessibilitat → Accés guiat

3. Assistive Touch. Podem personalitzar el funcionament del telèfon al nostre gust i segons les nostres necessitats. És a dir, podem definir com interaccionar amb l'Iphone de manera que ens sigui més fàcil i, per exemple, crear captures de pantalla o lliscar fins al final amb un només toc.

El trobem en el menú d'Accessibilitat → Assistive Touch

Coneixeu més funcions d'accessibilitat? I d'altres telèfons intel·ligents?

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu