sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Accessibilitat FUTURA, la nova plataforma elevadora de Válida sin barreras

A Válida sin barreras ampliem el nostre catàleg de les solucions en accessibilitat per oferir-te el ventall de productes més ampli del mercat. El nostre objectiu d'oferir-te solucions aptes per a tots els espais, que compleixin amb les màximes mesures de seguretat i confort. Per a això, aquest any incorporem al nostre catàleg la plataforma elevadora FUTURA, una innovadora solució per salvar escales exteriors.

La plataforma FUTURA és una solució pensada perquè usuaris en cadira de rodes puguin salvar trams d'escala rectes situats a la intempèrie. Es tracta d'una plataforma elevadora oculta, similar al model CELARE, que permet salvar diversos graons. L'usuari, se situa sobre la plataforma i, en activar-la, aquesta s'eleva fins a col·locar-se a l'altura del replà superior de l'escala.

La principal innovació d'aquesta plataforma resideix en el seu mecanisme articulat. Fins avui, totes les plataformes elevadores únicament podien desplaçar-se verticalment. Només les plataformes salvaescales podien superar la inclinació de l'escala gràcies a la col·locació de pals i guies. Amb la plataforma FUTURA, aquests requisits desapareixen ja que únicament necessita un petit fossat per emmagatzemar el mecanisme i situar la plataforma al nivell del carrer.

Gràcies a aquest mecanisme, la plataforma elevadora FUTURA no danya ni altera l'escala existent, sent una solució òptima per a edificis públics i històrics. A més, el seu sistema d'elevació resisteix sense problemes a les dures condicions de la intempèrie. Per la seva banda, la plataforma, una vegada plegada, és transitable per cotxes o camions. L'usuari només ha de col·locar-se damunt de la plataforma, activar la màquina per control remot i d'aquesta sobresortiran 3 arestes que eviten la caiguda de la cadira durant la marxa. Una vegada finalitzat el trajecte, l'usuari pot ordenar deixar la màquina en aquesta posició o retornar-la a l'estat inicial, totalment plegada.

Si estàs interessat a conèixer amb més detalli la plataforma elevadora FUTURA, vols saber les seves mides o busques assessorament sobre aquesta o altres solucions en accessibilitat, contacta'ns. Només has de trucar-nos al telèfon gratuït 900 414 000. I recorda deixar el teu comentari en el post 😉

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu