sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Accessibilitat i salvaescales a la Corunya – Válida

Vius a la Corunya i necessites un salvaescales? A Válida sin barreras t'aconsellem sobre la millor opció i, si ho necessites, t'oferim un pressupost sense compromís.

És una realitat que mai havíem aconseguit nivells tan elevats de població envellida al nostre país. Això provoca que hi hagi més gent dependent i, d'altra banda, que existeixin més limitacions de mobilitat en gran part dels habitants.
Aquesta pèrdua d'agilitat fa més difícil l'autonomia de la persona i a més augmenta el risc de patir lesions derivades d'una mala mobilitat. Sobretot, a l'hora de pujar o baixar escales el risc de patir una caiguda pot incrementar.
Per això, en Válida sin barreras oferim diferents ajudes tècniques que garanteixen un lliure desplaçament i eviten accidents en persones amb mobilitat reduïda.

Articulo relacionat: Salvaescales a Galícia instal·lació de cadires i plataformes.

Tipus d'ajudes per a pujar i baixar escales a La Corunya

 

Una de les ajudes més demandades en l'actualitat són les cadires salva escales per a pujar i baixar escales. Es tracta de solucions ideades per a augmentar l'autonomia de les persones. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem de diversos models que serveixen per a millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda o discapacitat.

 

 

 

Les cadires elevadores permeten a l'usuari disposar d'una major confiança i seguretat a l'hora de desplaçar-se per la llar.

Així mateix, existeixen una àmplia varietat de cadires salvaescales per a la seva adaptació als diferents entorns, escales i necessitats. Les cadires poden classificar-se en dos grans grups: Les cadires puja escales per a escales rectes i les cadires puja escales per a escales corbes.

En Válida sin barreras, a més, tenim cadires que s'adapten a entorns realment complexos com a escales de caragol o amb pendents molt pronunciades.

Així mateix, cada pujaescales té diferents tipus d'opcionals que garanteixen una adaptació completa amb les necessitats arquitectòniques i de l'usuari.

També disposem de cadires elevadores per a instal·lar en intempèrie, això és gràcies a uns materials resistents a altes o baixes temperatures i altres condicionants temporals.

T'ensenyem exemples d'instal·lacions realitzades a Pontevedra i Vigo:
- Cadira salvaescales SOCIUS per a tram d'escales corb. 
- Cadira salvaescales AMICUS per a tram d'escales recte en intempèrie.

 

”instalar

 

Altres sistemes d'elevació per a persones amb problemes de mobilitat

Plataformes salvaescales a La Corunya
A Válida sin barreras també disposem d'un altre sistema d'elevació per a persones en cadira de rodes: Les plataformes salvaescales.

Aquestes ajudes, també s'instal·len seguint el recorregut de les escales a salvar. Igual que amb les cadires elevadores, les plataformes també permeten adaptar-se a escales rectes o corbes. En aquest sentit, en Válida sin barreras disposem de diversos models de plataformes salvaescales per a una adaptació òptima amb l'entorn.

Emostrem un exemple d'instal·lació de plataforma elevadora en La Coruña:

- Plataforma salvaescales Spatium a tram d'escales recte en exterior.

 

”instalar

 

Altres solucions cada vegada més utilitzades són els elevadors verticals per a salvar distàncies curtes. Normalment, aquest tipus d'ascensors amb mesures més reduïdes, permeten salvar distàncies de fins a 3 metres. Els permet pujar i baixar a persones amb mobilitat reduïda, en cadira de rodes, o altres necessitats. També és útil per a les persones que van carregats o simplement volen utilitzar-ho per a un major confort.

En aquest sentit, aquests elevadors s'utilitzen en multitud de casos i per a tota mena d'emplaçaments: públics, privats, comunitats de veïns, locals, habitatges particulars, etc.

Aquest tipus d'elevador no es considera un tipus ascensor hidràulica i no requereix de cambra de màquines. A més, el seu manteniment també és molt de menor al d'un ascensor convencional.

Pots veure un exemple d'instal·lació d'elevador vertical realitzat per Válida sin barreras:

- Elevador de curt recorregut Vectio en interior de casa particular.
 

Tipus d'ajudes o subvencions per a salvaescales

 

En molts casos, les persones d'avançada edat o amb problemes de mobilitat han d'enfrontar-se a despeses extres i problemes econòmics a causa de diferents limitacions. Per això, existeixen diferents tipus de subvencions i ajudes destinades a millorar l'accessibilitat de les persones majors o amb diversitat funcional. En aquest sentit, pots preguntar a l'Ajuntament de la Corunya sobre les ajudes disponibles vigents.

Aquestes ajudes són ideals per a millorar la qualitat de vida de les persones així com evitar possibles lesions.

 

Pujar i baixar escales de manera autònoma amb les solucions de Válida sin barreras

A la nostra empresa disposem del catàleg d'ajudes més ampli del sector per a proporcionar accessibilitat en qualsevol circumstància. En aquest sentit, oferim servei a tota Galícia i tots els punts d'Espanya.

Aquestes màquines es fabriquen a mesura i per això els preus poden ser molt diferents en funció de la distància a salvar, el model de salvaescales, el tipus de recorregut (recte o corb), si és per a interior o exterior…

En aquest sentit, si vius en qualsevol de les províncies de Galícia (la Corunya, Pontevedra, Lugo o Orense) no dubtis a contactar-nos. T'oferim un pressupost ràpid i sense compromís perquè puguis decidir la millor opció.

Els nostres tècnics poden realitzar una visita en el lloc d'instal·lació per a oferir-te tota la informació que necessites, així com agafar mesures de l'escala per a realitzar-te un pressupost totalment personalitzat.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu