sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Adaptació de vehicles per a nenes i nens

Quan pensem a adaptar el nostre vehicle sovint oblidem que la persona que l’utilitzarà no té les mateixes necessitats que la resta de possibles usuaris. Si bé cada vegada més s'ofereixen productes pensats per a un ús “universal”, és a dir, apte per a tots els perfils; aquests no sempre són la millor solució. Aquest és el cas de les adaptacions de vehicles pensats per a nenes i nens.

Per norma general, la majoria de fabricants i tallers es regeixen per les mides (que la solució “entre bé” en el vehicle) i el pes que és capaç de transportar. A això, hem de sumar-li l'edat de l'usuari, ja que no sempre s'ha d'entendre que és adult. Així, de la mateixa manera que existeixen cadiretes per als nens en els cotxes, en el cas dels seients adaptats per a nens és molt important que aquest s'ajusti les mesures del cos i el seu grau de mobilitat.

Solucions per a l'accés, com un exemple un rebaix de pis, són adaptacions vàlides com a universals, però en el cas de les solucions per al transport la cosa canvia. D'entrada, hem de considerar que la solució dependrà principalment de l'ús que li anem a donar i el perfil de l'usuari. En aquest cas, en tractar-se d'un producte amb el qual l'usuari viatjarà durant tot el trajecte, hem de sumar-li que ha de ser còmode i confortable.

Per això, en el cas de les adaptacions per a nens, sobretot les destinades al seu transport, és recomanable apostar per solucions personalitzades i adaptades a les seves necessitats. Per exemple, una solució útil i adaptada als més petits són els seients rotatius que ofereix Válida Car. Es tracten de braços articulats dotats amb un seient propi que, gràcies al seu moviment automàtic controlat per control remot, permeten entrar i sortir del cotxe amb solament estrènyer un botó. A més, presenten un encoixinat extra per ajustar-se millor al cos dels nens i nenes, la qual cosa suposa un plus de seguretat extra.

Si estàs interessat en adaptacions de vehicles per a nenes i nens, vols adaptar el teu cotxe o vols informar-te d'altres solucions en accessibilitat, no dubtis a contactar-nos: 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu