sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Adaptació de vehicles Válida Car

Busques un taller especialitzat en adaptació de vehicles? Necessites una solució personalitzada? Tens dubtes de com adaptar el teu cotxe? En Válida Car t'ajudem.

Si estàs pensant a adaptar el teu cotxe, has de tenir en compte diversos factors que t'ajudessin a decidir-te per una o una altra opció:

1- Tipus de vehicle: les adaptacions van molt lligades al tipus de vehicle i les seves dimensions. Per exemple, si busquem una rampa que ens permeti entrar amb la cadira de rodes en el cotxe sense haver de baixar-nos d'ella, haurem d'optar per un cotxe tipus monovolum o una furgoneta. En cas contrari, un turisme convencional o un compacte no oferiran la suficient alçada per albergar la cadira i el seu ocupant assegut.

2- El tipus de solució que necessitem. Les adaptacions de vehicle se solen dividir en tres camps segons la seva aplicació: ajudes per a la conducció, l'accés o el transport. Per això, una de les preguntes que haurem de plantejar-nos és si la persona que necessita l'adaptació conduirà, serà una passatgera freqüent o només farà puntual. D'aquesta manera, podrem començar a seleccionar el tipus de solució que necessitem.

3.- El grau de mobilitat de l'usuari. Serà un dels factors determinants a l'hora de decidir-nos. Necessitarà ajuda per entrar i sortir del cotxe? Li farà falta un volant adaptat per poder conduir amb total seguretat i autonomia? Depenent del grau de mobilitat, serà necessari realitzar una o diverses modificacions. En aquest post, trobaràs diferents opcions segons el tipus de mobilitat.

4.- Homologació i pas per la ITV. Per poder garantir la legalitat de l'adaptació que realitzem en el nostre vehicle, és necessari complir amb tots els punts exigits per a la seva homologació. Per a això, és necessari la intervenció d'un tècnic i la garantia del proveïdor, per la qual cosa l'adaptació haurà de realitzar-se per un tècnic especialitzat. A més, el vehicle haurà de passar la ITV per garantir la seva correcta instal·lació.

5.- Garantia. Independentment del tipus d'adaptació, exigeix la millor garantia de producte. Per a això, és recomanable a marques reconegudes però també a tallers amb tècnics especialitzats i amb experiència. Això t'evitarà majors preocupacions en el futur.

En Válida Car estem especialitzats en l'adaptació de vehicles per a persones amb mobilitat reduïda. Tractem cadascun d'aquests 5 punts per oferir-te el millor servei i equip professional. Truca'ns i informa't i comença a gaudir d'una vida més fàcil i segura: 900 414 000. Descobreix totes les nostres adaptacions aquí

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu