sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Adapto, un avançat sistema de salvaescales

sistema salvaescales

Adapto representa tota una revolució en el concepte de salvaescaleras. És una escala elevadora que salva desnivells de 50 a 500mm i gaudeix d'una estètica elegant i personalitzable que permet adaptar-la a l'entorn, passant gairebé inadvertida.

L'escala elevadora Adapto permet pujar d'un pis a un altre sense necessitat d'assistència. Es transforma d'escala en plataforma prement únicament un botó. D'aquesta manera, ofereix accessibilitat il·limitada a persones grans, amb mobilitat reduïda o que es desplacen en cadira de rodes.

De senzill muntatge, Adapto està construïda en acer lacat i els graons i baranes es poden fabricar en alumini o fusta, amb gran varietat d'opcions personalitzables. Pot instal·lar-se tant en interior com en exterior. Adapto s'eleva mitjançant quatre columnes sincronitzades de manera confortable, i torna a la seva posició inicial quan cap control s'activa durant l'últim minut.

Aquesta escala elevadora no interfereix amb els llocs de pas i la seva versatilitat permet adequar-la a un ampli rang de mides i dissenys. Gaudeix dels més avançats sistemes de seguretat i incorpora una rampa automàtica que al seu torn fa de topall a la cadira de rodes evitant sortides de plataforma.

Salvar desnivells amb Adapto és molt fàcil i còmode i el desplaçament es realitza de manera suau i confortable.

https://www.youtube.com/watch?v=SdUJh__u5Rc
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu