sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

AGILE: el elevador ecológico, elegante y funcional

Elevador pneumàtic Agile

Válida sin barreras presenta AGILE l'elevador pneumàtic de buit que ajuda a superar els desnivells verticals.

AGILE  és un elevador excel·lent per eliminar les barreres i millorar l'accessibilitat arquitectònica. AGILE  és una de les millors solucions per  instal·lar un ascensor a l'interior, ja que no requereix fossat ni sala de màquines, i per les seves característiques d'instal·lació i estètica s'adapta a tota mena d'ambients.

AGILE  dota als espais d'un toc d'estil i distinció alhora que permet la visió de tot l'entorn per ser un elevador panoràmic a 360è i circular. D'altra banda, AGILE és ecològic i energèticament eficient, d'instal·lació ràpida, senzilla i neta, és l'elevador més lleuger del mercat. AGILE compte amb un telèfon en la cabina, no té ni cables, ni corrioles ni pistons i gestiona el descens per la força de la gravetat.

AGILE  sempre es deté en el nivell exacte de la planta, pot tenir fins a 6 parades, és segur i sense atrapaments i és l'equip amb menys manteniment del mercat.

Válida sin barreras presenta AGILE en tres colors estàndard, però té en el seu catàleg tota una gamma de colors adequats als vostres gustos.

AGILE és la nova solució ecològica per a eliminar les barreres arquitectòniques.

Per a més informació entra en la nostra pàgina web:

 Ens espera un gran futur, un futur “SENSE BARRERES”.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu