sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Aliments dolents per a la circulació i les varius (Evita'ls!)

Coneixes quins aliments són dolents per a la circulació i les varius? A aquest article et mostrem una llista d'aliments que has d'evitar.

 

Amb l'edat, augmenten les probabilitats de sofrir problemes relacionats amb una mala circulació sanguínia. Això pot provocar problemes de mobilitat, esgotament i fins a úlceres a les cames i als peus.

A vegades, pot ser degut a problemes d'estrès o a factors hereditaris, però normalment és ocasionat per mals hàbits com fumar o beure, portar una vida sedentària o tenir una dieta basada en aliments perjudicials per a la teva salut.

 

 

Aliments dolents per a la circulació

 

 

Les persones amb alts nivells d'inflamació i de mala circulació causats per una dieta poc saludable, per falta d'exercici físic i desequilibris hormonals, tenen un major risc de tenir várices i aranyes vasculars.

Per a evitar-ho, t'ensenyem una llista d'aliments que has de reduir o suprimir de la teva dieta:

 

> Patates fregides: Es desaconsellen pel seu alt contingut en sodi, perquè aquest reté líquids el que obliga al cor, al fetge i als ronyons a treballar per sobre de les seves possibilitats.

 

> Embotits i salsitxes: Tenen un alt nivell de sodi i molts també acumulen una gran quantitat de greixos saturats i colesterol.

 

> Formatges: A major curació del formatge, major és la quantitat de greixos saturats, de colesterol i de sodi que conté.

 

> Llet de vaca: És rica en greixos i en colesterol, totes dues característiques són els ingredients principals de les malalties cardiovasculars.

 

> Mantega: L'excés de consum d'aquest aliment pot agreujar els problemes de varices i inflor a les cames.

 

> Patates fregides: Posseeixen gran quantitat de sal en la seva composició i contenen greixos nocius per a la gent que pateix hipertensió.

 

> Maionesa, o salses comercials com la mostassa o el quètxup: Contenen un alt nivell de sal i de sucre que perjudica la correcta circulació de la sang.

 

> Pizzes: Aquest menjar té gran quantitat de greix i colesterol perjudicial per al regui sanguini.

 

> Pastissos, dolços i brioixeria industrial: Aquests aliments alts en sucre ocasionen danys severs a la paret dels vasos sanguinis.

 

> Alcohol: Est provoca retenció de líquids en l'estómac i a les cames perquè inhibeix la producció de glòbuls blancs i vermells.

 

> Conserves: Per a la seva conservació, els productes en conserves solen tenir més sal, sucres i conservants que poden ser perjudicials si es consumeixen regularment.

 

En resum, si vols millorar la circulació sanguínia i evitar el desenvolupament d'hipertensió has de restringir o eliminar el consum d'aliments amb alts nivells de sodi i els menjars alts en greixos saturats.

És important tenir en compte que a part d'evitar aquests aliments, hem d'hidratar-nos de manera regulada (entre 1,5 i 2 litres diaris) i també fer exercicis diaris.

 

 

Aliments per a millorar la circulació de les cames

 

Per a la correcta circulació de la sang és fonamental portar una dieta rica en fibra, fruites, verdures i cereals, i com hem observat, reduir al mínim el consum de sal és primordial per a retenir menys líquids.

Et deixem un enllaç amb els remeis per a mantenir una vida saludable i evitar problemes relacionats amb el regui sanguini:

Com millorar la circulació sanguínia: 10 remeis casolans

 

  

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu