sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Álvaro Valera: Campió paralímpic i exemple a seguir

Álvaro Valera Muñoz-Vargas nascut a Sevilla en 1982, és un esportista paralímpic espanyol que competeix en tennis de taula, guanyador de cinc medalles en els Jocs Paralímpics d'Estiu entre els anys 2000 i 2016.

A l'edat de 5 anys els seus pares van detectar una anomalia en la forma de caminar d'Álvaro. Li van diagnosticar Charcot Marie Tooth (CMT), una de les majors neuropaties que existeixen al món, afecten a 1 de cada 2.500 persones, un total de 2,6 milions a tot el món. Aquesta condició provoca problemes amb els nervis sensorials i motors, els nervis que van des dels braços i les cames a la medul·la espinal i el cervell. 

Aquest fet va fer que la seva vida canviés per sempre, encara que va decidir que això mai es convertiria en un obstacle en el seu camí. Va créixer amb la convicció que si desitges alguna cosa profundament trobaràs la manera d'aconseguir-la.

La passió per l'esport se li va despertar molt ràpid gràcies a la seva família, ja que tots eren amants de l'esport. Una mare i dues germanes tennistes, i el seu pare era un gran aficionat al tennis i al tennis de taula. La competició corria per les seves venes.

Ara ha aconseguit ser doble campió del món en tennis de taula, cinc d'Europa, 80 medalles... Els grans assoliments d'Álvaro Valera són inqüestionables. És una de les referències de l'esport paralímpic espanyol demostrant que la seva discapacitat mai ha estat un fre a la seva vida.

 

Font: http://alvarovalera.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu