sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Amos instal·len aquests salvaescales per als seus gossos i mascotes

Has vist mai un salvaescales per a gossos o mascotes? T'ensenyem exemples divertits per als nostres petits companys.

 

Qui diu que els salvaescales només són útils per a les persones? Les nostres mascotes formen part de la nostra família i mereixen el millor, per això, existeixen salvaescales adaptats a les seves necessitats.

Ja sigui per una lesió, obesitat, una malaltia o per la pròpia edat, les nostres mascotes també poden tenir dificultats per a pujar les escales de la llar.

Aquest tipus de salvaescales els permet pujar i baixar les escales d'una manera còmoda i segura.

Continua llegint si vols descobrir com són aquest tipus de salvaescales per a animals de companyia.

 

Potser t'interessa el següent article on et parlem sobre: Elevador salvaescales per al seu gos.

 

 

Pensaves que ho havies vist tot en salvaescales?

 

La majoria de persones coneixem què és un salvaescales, dispositius que ajuden les persones amb mobilitat reduïda a superar les barreres arquitectòniques de l'entorn.

Entre altres, els més coneguts són les cadires salvaescales i les plataformes pujaescales. Els primers s'enfoquen a ajudar a les persones majors o amb mobilitat reduïda mentre que les plataformes estan més enfocades en persones en cadira de rodes.

Però, havies vist mai sistemes salvaescales per a gossos o gats? Hi ha algunes persones que han optat per instal·lar una d'aquestes solucions per als seus amics de quatre potes.

 

”instalación

 

Salvaescales per a gossos i mascotes

 

Encara que els salvaescales normalment s'utilitzen per a pujar i baixar a persones amb problemes de mobilitat. Així mateix, també poden ser molt útils perquè els utilitzin les nostres mascotes. Sobretot per als gossos o gats que per algun motiu han perdut part de la seva mobilitat.

Així mateix, hi ha persona que han adaptat les seves salvaescales perquè siguin més ergonòmics per als seus amics de quatre potes. A continuació, et mostrem alguns exemples de com els utilitzen.

 

Fotos i vídeos de salvaescales per a animals i gossos

 

A més d'optar per un món més inclusiu i solidari amb les persones, també hem de preocupar-nos per les nostres mascotes i animals. Per això, sabem que és important disposar d'ajudes tècniques que puguin garantir la seva seguretat igual que la de les persones. Per això, t'ensenyem salvaescales instal·lats per a millorar l'accessibilitat dels gossos i gats.

Vídeo de salvaescales per a gossos:

 

 

Vídeo de salvaescales mascotes:

 

 

Vídeo de sistemes salvaescales per a gossos:

 

 

Vídeo de salvaescales casolans per a gossos:

 

 

Vídeo elevador de curt recorregut per a gats:

 

 

Vídeo de salvaescales per a gossos en llar:

 

 

Vídeo d'elevador vertical per a gos:

 
 
 

Cadires salvaescales i solucions d'accessibilitat per a persones

 

En Válida sin barreras som una empresa de referència que ofereix solucions per a millorar l'accessibilitat de l'entorn. Realitzem instal·lacions salvaescales encarades a millorar el desplaçament diari de les persones amb mobilitat reduïda o amb discapacitat.

Actualment, disposem del catàleg de solucions per a l'elevació de les persones més ampli del mercat.

Un dels nostres productes més reclamats són les cadires salvaescales. Es tracta de solucions que permeten pujar i baixar les escales de manera asseguda i segura a les persones amb problemes de mobilitat.

Normalment s'instal·len en habitatges particulars encara que gràcies a la seva versatilitat, poden adaptar-se a qualsevol espai.

 

”sillas

 

També oferim altres solucions com les plataformes salvaescales.  Es tracta d'ajudes que serveixen per a convertir en accessibles aquests ambients que disposen de barreres arquitectòniques. Són adequades per a persones amb discapacitats físiques que van en cadira de rodes. No obstant això, també les poden utilitzar les persones sense cadira de rodes si aquesta disposa d'un seient abatible.

 

”plataformas

 

A més d'aquestes solucions, existeixen els elevadors de curt recorregut (o elevador vertical).  Es tracta de solucions que permeten salvar trajectes curts de fins a 3 metres de distància. S'utilitzen sobretot en comunitats de veïns, locals i fins i tot en habitatges particulars. Aquestes solucions poden ser utilitzades per totes les persones i també són útils per a múltiples funcionalitats.

 

”elevador

 

Altres usos enginyosos per a salvaescales domèstics

 

Hi ha persones que utilitzen les seves salvaescales no sols per a millorar la seva accessibilitat diària.

Hi ha moltes persones que la instal·len com un mètode de prevenció i també de comoditat.

Altres usos que li donen als salvaescales és per a pujar i baixar pesos com la seva compra o altres objectes. En aquest punt hem de tenir en compte la càrrega màxima que pot suportar el salvaescales.

Així mateix, uns altres utilitzen la cadira o plataforma per a pujar als seus gossos, gats o altres animals de companyia. Això sí, hem de vigilar que no caiguin durant el trajecte i puguin danyar-se!

 

Vídeo divertit de gat damunt de cadira salvaescales:

 
Per un món inclusiu i sense barreres!

 

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu