sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Aplicaciones accesibles (I)

Cada vegada són més nombroses les innovacions tecnològiques destinades a fer la vida més fàcil a les persones amb discapacitat, mobilitat reduïda o majors. En Valida sin barreras hem recopilat algunes de les aplicacions per a mòbils i tauletes més destacades fins al moment:

*Accesibility. Marca els espais i llocs accessibles per a persones amb mobilitat reduïda i els geolocaliza a temps real. Ens dona informació sobre en quin lloc i a quina distància es troba el punt d'interès seleccionat. D'aquesta manera, podrem saber fàcilment si són accessibles o si estan adaptades les places d'aparcament reservat, els caixers automàtics, les gasolineres, ambulatoris i llocs d'oci, entre altres. A més, l'usuari pot marcar amb una estrella els seus llocs més utilitzats i/o favorits, facilitant una cerca ràpida per a pròximes ocasions.

*Esaccesible App. Permet a l'usuari avaluar l'accessibilitat d'un lloc (bars, restaurants, aparcaments…) amb tres valoracions: alta, mitjana, baixa. També podrem posicionar el lloc en Google Maps i marcar el nivell d'accessibilitat per colors perquè, amb un simple cop d'ull, vegem fàcilment les zones millor condicionades. Esaccesible App és una aplicació gratuïta per a mòbils i tauletes creada per Juanjo Bilbao, amb artrogriposis múltiple.

* Sinbarrera. Una aplicació per a telèfons mòbils que permet indicar els llocs amb barreres arquitectòniques, denunciar-los i il·lustrar-los mitjançant fotografies. Sinbarrera també ens informa dels espais accessibles. Fa uns mesos es va llançar la web perquè els usuaris marquessin el nivell d'accessibilitat de les ciutats, quins espais estan adaptats o on es troben barreres arquitectòniques. Sinbarrera està basat també en la tecnologia de Google Maps, i val la pena dir que aquesta iniciativa ha estat guardonada en els Premis Otaex a l'Accessibilitat Universal 2012.

En breu, Aplicacions Accessibles (II)

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu