sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Aquest estiu no et quedis a casa: adapta el teu vehicle

Siguis de platja o de muntanya, aquest estiu aprofita per adaptar el teu vehicle amb les últimes novetats en accessibilitat. Rampes manuals o automàtiques que permeten pujar en cadira de rodes a l'interior del cotxe, seients giratoris per entrar o sortir amb major facilitat, volants adaptats per a persones amb mobilitat reduïda… Válida Car t'ofereix un ampli ventall de solucions per a la conducció i el transport perquè aquest estiu no et quedis a casa.

Actualment, existeixen solucions adaptades a pràcticament tot tipus d'usuaris amb diferent grau de mobilitat. L'oferta de productes fabricats cada vegada més “a mesura” de les necessitats quotidianes de l'usuari permet trobar productes que garanteixen un major grau d'autonomia. Això es tradueix en una adaptació personalitzada del vehicle, alguna cosa que permet una major seguretat tant al passatger com al conductor amb mobilitat reduïda o discapacitat.

Un exemple d'això són els rebaix de pis, una de les adaptacions més comunes. En aquest cas, es modifica el xassís del vehicle per oferir una inclinació òptima que permeti l'entrada fàcilment d'una cadira de rodes. Requereix d'un tècnic especialitzat i la seva posterior homologació ja que es tracta d'una adaptació complexa que afecta a l'estructura del vehicle.

Un altre tipus d'adaptació són les que permeten a l'usuari conduir el mateix el cotxe sense necessitat de baixar-se de la cadira. En aquest cas és necessari modificar tot l'interior del vehicle, incloent un rebaixi de pis que permeti una entrada fàcil i accessible fins al volant. Possiblement es requerirà modificar els seients de sèrie del cotxe però una vegada realitzats els canvis, una persona en cadira de rodes pot entrar i conduir-ho sense necessitat de l'ajuda d'altres persones.

En el cas dels passatgers, existeix un ampli ventall d'opcions que ajuden a realitzar la transferència de la cadira de rodes al seient i viceversa. Un exemple, a més de les rampes manuals o automàtiques, són els seients giratoris. Aquests permeten que un passatger amb mobilitat reduïda pugui girar el seient del cotxe per treure-ho de l'interior del vehicle. Existeixen versions manuals -que requereixen l'accionament d'un sistema de guies- i automàtics –solament és necessari estrènyer un botó per activar el mecanisme-.

En Vàlida Car trobaràs totes estàs i més solucions per a la conducció i el transport adaptat. Disposem de taller propi, servei de homologació i un èxit de tècnics amb una llarga experiència a oferir solucions adaptades als diferents graus de mobilitat. Truca i informa't: 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu