sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Aquest Nadal, regala accessibilitat

Nadal, Cap d’any, Reis… Aquests dies estan marcats per les llums de colors, les festes en família, els amics i els regals. Si busques el millor detall i no vols equivocar-te, et proposem una idea amb la que segur encertaràs: aquest Nadal, regala llibertat, regala accessibilitat.

Escales interminables, entrades amb graons, pisos sense ascensor,…. Poden arribar a ser un condicionant o fins i tot una barrera insalvable. De fet, per a moltes persones grans o amb discapacitat, anar de compres nadalenques pot ser una missió impossible. En altres casos, sortir al carrer continua sent una meta inassolible. Si a això li sumem que no tots els habitatges estan adaptats, passar aquestes festes amb les persones que realment t'importen pot ser un problema.

Per això, aquest any t'animem a regalar solucions en accessibilitat. Tot i que el preu pot suposar un fre, regalar o col·laborar en la instal·lació d'una cadira salvaescales, una plataforma elevadora o un ascensor suposa una inversió en salut i qualitat de vida. A efectes pràctics, els beneficis que t'ofereixen aquest tipus de solucions són molts i no solament estan pensats per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Per exemple, un ascensor suposa una inversió apta per a tot tipus d'usuaris, utilitzin o no cadira de rodes. D'altra banda, una plataforma salvaescales permet transportar persones que van amb el cotxet del bebè o el de la compra o usuaris que han perdut part de la mobilitat del seu cos.

Sigui com sigui, les solucions en accessibilitat suposen una inversió amb una tornada immediata: fan la vida molt més fàcil i segura. A més, existeixen productes per a tots els casos i butxaques, adaptables a les necessitats de casa persona. A més, la majoria d'aquests productes no requereixen obres i el seu manteniment és mínim, com succeeix amb les plataformes i cadires pujaescales. A això hem d’afegir-hi que la instal·lació és ràpida (2-3 dies), per la qual cosa en breu podria començar a utilitzar-se.

No ens oblidem tampoc dels vehicles, ja que adaptar-los per a la seva conducció i transport suposa un regal quasi de per vida. Les persones amb movilitat reduïda o discapacitat podran desplaçar-se amb autonomiai seguretat gràcies a un gran ventall d'adaptacions. Des d'aceleradorstaules de fre, telecomandaments i inversors d'accelerador, fins a grues elèctriquesrampesrebaixos de pis, seients giratoris, entre d'altres.

Si aquest Nadal vols regalar accessibilitat, no dubtis més, la inversió està plena d'avantatges. En Válida Sin Barreras t'oferim una ampli ventall de productes, ens encarreguem de la instal·lació i t'oferim servei postvenda. A més, t'oferim facilitat en el finançament i t'ajudem a gestionar les subvencions perquè no hagis de preocupar-te de res. Truca’ns i informa't en el 900 414 000.   

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu