sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ascensors: la solució vertical més accessible

Què és?

Elevadors destinats a superar alçades superiors a 3 metres, amb cabina tancada. Poden diferenciar-se entre els quals funcionen amb sistema de tracció hidràulic, elèctric o pneumàtic.

Para qui?

Per a habitatges unifamiliars, comunitats de veïns, locals públics (hospitals, universitats, residències, centres comercials...) Requereix espai suficient per albergar la cabina, el motor, les guies per al trajecte vertical i les portes. 

Principals característiques:

- Malgrat ser la solució en accessibilitat de major grandària, és també una de les més silencioses i segures.

- La majoria d'ascensors permeten transportar més d'un usuari alhora.

- Existeixen models tant per a interiors com para exteriors.

- Suposen una inversió a curt, mitjà i llarg termini. Els usuaris poden ser donis de particulars fins a clients, mares amb el cotxet del bebè, persones majors o persones amb mobilitat reduïda.

- Gran configurabilitat. Es pot escollir entre una ampli ventall de models, grandàries, acabats, colors, materials, accessoris i sistemes de tracció.

- Els últims models destaquen pel seu baix consum elèctric i mínim cost de manteniment, fet que es tradueix en un estalvi considerable a llarg termini. 

- La majoria d'ascensors requereixen fossat i, per tant, obres. Així i tot, els ascensors que no requereixen fossat ni sala de màquines s'estan imposant. Per exemple, els ascensors amb sistema de buit. El seu sistema de propulsió pneumàtica permet ser instal·lat en espais difícils, com per exemple, els diferents nivells que hi ha en un dúplex o triple. Un altre sistema és el de l'innovador ascensor elèctric ELEVO. Al no requerir obres majors, no afecta als veïns ni requereix l'aprovació de la comunitat.

- Tant el disseny de l'estructura com el de la cabina permet una gran adaptabilitat a l'entorn. Ja siguin del clàssic alumini o de cristall blindat, els ascensors suposen una opció recomanable per a aquelles persones que busquen una solució en accessibilitat 100% discreta i elegant.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu