sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ascensors per a dúplex

Les escales no només estan a l'entrada dels pisos o les cases. En els dúplex és molt probable que existeixi, com a mínim, un tram d'escales entre un nivell i un altre. Per garantir l'accessibilitat en aquest tipus d'habitatges, existeixen diverses solucions tècniques. Entre aquestes, trobem ascensors, elevadors, plataformes o cadires elevadores. En aquest post ens centrarem en una de les solucions més versàtils: els ascensors.

Un dels factors que haurem de tenir en compte és si l'ascensor de l'edifici pot adaptar-se a l'accessibilitat del dúplex, oferint una parada més. Això implica avaluar la possibilitat de fer canvis en l'estructura de l'edifici (elevació de la sala de màquines, construcció de passarel·les,…) que comporten una inversió considerable, a més del corresponent projecte d'obres, permisos, etc.

Si l'adaptació de l'ascensor existent és inviable, ja sigui per motius econòmics o tècnics, haurem de buscar sistemes d'elevació vertical especials. Els ascensors convencionals requereixen una estructura sòlida que els fonaments del dúplex no podrien suportar. Per això, tant l'estructura com la cabina haurien de ser lleugeres i compactes. A més, i per reduir costos, la seva instal·lació no hauria de requerir alteracions en l'estructura de l'edifici ni obres majors. Per això, la solució idònia seria AGILE, un ascensor amb sistema de buit que únicament requereix d'un buit d'un metre de diàmetre per ser instal·lat.

El model AGILE és la millor solució per a aquelles persones que busquen un ascensor per a dúplex que sigui segur i fiable. A més, gràcies a la seva estructura panoràmica redueix la sensació de claustrofòbia. Per això, AGILE és una de les solucions verticals més instal·lades en dúplex, tríplex i cases amb diverses plantes.

Un altre tipus de solucions verticals són els miniascensores o elevadors de curt recorregut. Es tracta d'ascensors amb cabina oberta preparats per salvar distàncies verticals de fins a 3 metres. Un exemple seria VECTIO, un model compacte i fiable que permet ser instal·lat sense obres ni modificacions. A més, el manteniment dels miniascensores és molt menor que el d'un ascensor convencional.

Si finalment no poguéssim instal·lar cap d'aquestes opcions, hauríem de passar a les plataformes i cadires salvaescales. Per les seves reduïdes dimensions i el seu sistema de fixació per guies, les solucions salvaescales permetrien ajustar-se a escales amb una ample mínim de 60 cm.

Si busques ascensors per a dúplex, comunitats de veïns o altres solucions en accessibilitat, no dubtis a contactar-nos: 900 414 000. I no oblidis deixar el teu comentari 🙂

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu