sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ascensors per a escales de Válida sin barreras

Ascensors per a escales de Válida sin Barreras

Quin tipus d'ascensors o ajudes per a l'accessibilitat hi ha? Et vam mostrar l'àmplia gamma de solucions salvaescaleras de Vàlida sense barreres.

Per què és tan important millorar l'accessibilitat de l'entorn? Per a aconseguir una participació plena en societat, és imprescindible no pensar només a realitzar mesures que ajudin al col·lectiu de les persones amb discapacitat. És imprescindible buscar un entorn que disposi d'un servei accessible, còmode i fàcil d'utilitzar per al major nombre de persones.

Si volem societats accessibles i inclusives, és primordial acabar amb les seves barreres arquitectòniques, facilitant un desplaçament amb total seguretat i comoditat.

A continuació, t'expliquem les diferents ajudes que permeten pujar i baixar les escales d'una manera fàcil i autònoma.

Què és un ascensor per a escales?

Hi ha diversos tipus d'ascensors o sistemes d'elevació per a millorar l'accessibilitat dels diferents emplaçaments.

A més dels ascensors convencionals que tots coneixem, existeixen una altra opció per a salvar distàncies més curtes. Es tracta dels elevadors verticals o elevadors de curt recorregut, perfectes per a salvar desnivells de fins a 3 metres de distància.

Aquest tipus de sistemes d'elevació tenen un consum elèctric molt de menor al d'un ascensor. A més, el seu funcionament és molt fàcil, intuïtiu i silenciós.

Així mateix, ofereixen una major optimització de l'espai en l'escala gràcies a unes mesures de la base més reduïdes. En alguns models d'elevadors, aquestes mesures poden adaptar-se segons l'espai.

Aquests ascensors salvaescaleras permeten l'ús de qualsevol persona, amb o sense limitació de mobilitat. Per això, no sols són utilitzats per usuaris en cadira de rodes, també persones que van carregades amb un carret de la compra, amb un cotxet del bebè, amb alguna lesió temporal, etc.

En aquest sentit, en Válida sin barreras tenim diferents tipus d'elevadors que permeten adaptar-se a les necessitats específiques de l'entorn i usuaris.

 

 

 

Tipus d'ascensors salvaescales i a qui va dirigit 

 

A més dels ascensors salvaescaleras, també hi ha altres ajudes tècniques que milloren l'accés de les persones. Les plataformes elevadores o salvaescales, són un exemple d'això.

Són solucions que s'adapten a la mena d'escala. Aquestes màquines estan compostes per una base totalment plana que permet transportar a persones en cadira de rodes. Hi ha alguns models que incorporen un seient dins de la plataforma, permetent el seu ús a persones majors o amb mobilitat reduïda.

La base es desplaça d'una planta a una altra a través d'una guia. Aquesta guia se subjecta amb pals ancorats en la mateixa escala, rampa, o en alguns casos, en la pròpia paret. Per això, amb aquestes ajudes no és necessari realitzar cap remodelació ni obra.

Les plataformes no sols poden adaptar-se a trams d'escala rectes, també a escales corbes, amb replanells o en espiral.

Aquest tipus d'ajudes s'utilitzen sobretot en comunitats de veïns, en locals públics i privats i a vegades en habitatges particulars o un altre tipus d'emplaçaments.

 

”plataforma

 

Una altra solució molt utilitzada sobretot en habitatges particulars són les cadires salvaescales. Aquestes solucions també s'instal·len seguint el recorregut de les escales a través d'un raïl que es fixa amb diferents pals. La persona tan sols ha d'asseure's i pressionar un botó situat en el reposabraços perquè la cadira li transporti sense sobresalts fins al nivell desitjat.

S'instal·len molt prop de la paret i a més permeten plegar-se, quedant recollides i ocupant molt poc espai.
Això és molt útil per a les persones que tenen dificultats a l'hora de desplaçar-se ja sigui una edat avançada, una minusvalidesa o qualsevol tipus limitació de mobilitat.

”silla

 

Preu dels ascensors per a escales

Els ascensors per a escales són solucions que es fabriquen a mesura de l'escala. Per això, els preus poden ser molt diferents en cada ocasió.

Per a determinar el pressupost final, és necessari que un tècnic professional de l'accessibilitat realitzi un estudi del lloc. En Válida sin barreras oferim aquest tipus d'estudis per a acabar amb les barreres de l'entorn.

En la visita de l'expert, es valorarà quina ajuda salvaescaleras és la més adequada tenint en compte les necessitats de l'entorn i del client. Després d'ensenyar-li i explicar-li la millor opció, li lliurarà un pressupost a mesura perquè l'usuari pugui valorar la millor opció. Per descomptat, aquesta visita és totalment gratuïta i sense compromís.

 

”ascensor

 

On demanar pressupost i més informació sobre ascensors salvaescales? 

Si necessites un pressupost a mesura, pots sol·licitar-lo a través de Válida sin barreras. Disposem d'una àmplia gamma de solucions que ens permet solucionar qualsevol barrera, per difícil que pugui semblar.

Ja són més de 20.000 clients els que han confiat en els nostres serveis i instal·lacions. A més d'oferir un assessorament integral, també proporcionem reparació i manteniment salvaescales. Tot això perquè el client no hagi de preocupar-se de res.

T'animem a trucar al telèfon gratuït 900 414 000 o enviar un correu electrònic [email protected] si tens qualsevol dubte en accessibilitat.

Exemples amb fotos d'ascensors per a escales

 

T'ensenyem diferents exemples d'instal·lacions realitzades per Válida sin barreras a diferents punts d'Espanya.


Instal·lació d'elevador de curt recorregut NEXUM a exterior d'emplaçament de Mataró.

”ascensor

 

Elevador de curt recorregut NEXUM a comunitat de veïns de Madrid.

”elevador

 

Elevador vertical SUBEO a restaurant d'Astúries.

”ascensor

 

Elevador vertical LENIX a exterior d'habitatge de Vizcaya.

”ascensor

 

Plataforma salvaescales SPATIUM a exterior d'apartament de La Coruña. 

”plataforma

 

Plataforma elevadora DÉCOR a habitatge de Palencia.

”plataformes

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu