sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ascensors sense sala de màquines

A l'hora d'instal·lar un elevador o un ascensor, un dels passos bàsics és comprovar les seves dimensions. A més de les mesures de la base i el recorregut, hem de tenir en compte si el model que ens interessa necessitarà sala de màquines. Normalment, els ascensors sense sala de màquines són elèctrics i utilitzen motors d'última generació. Entre aquests destaca el motor Gearless per les seves dimensions reduïdes i el seu funcionament silenciós. A més, aquest tipus d'ascensors ofereixen un mínim consum energètic, un avantatge respecte als models hidràulics.

El fet de tenir o no sala de màquines no condiciona la seguretat ni la velocitat. D'altra banda, solen requerir fossat. A dia d'avui, únicament l'ascensor AGILE pot ser instal·lat sense necessitat de fossat ni sala de màquines ja que funciona amb una bomba de buit. La resta d'ascensors requereix fossat o sala de màquines, i en alguns casos tots dos.

Entre els ascensors sense sala de màquines, destaquen dos models. Un d'ells és l'ascensor EASYLIFT, que presenta una alta qualitat d'acabats a una excel·lent relació qualitat-preu. D'altra banda, el model ECO200 ofereix un consum energètic mínim i les seves reduïdes dimensions fan d'aquest ascensor una de les millors opcions per a rehabilitació d'edificis.

Si estàs interessat en ascensors o vols informar-te sobre solucions en accessibilitat, t'assessorem sense compromís. Truca’ns al 900 414 000.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu