sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ascensors sense sala de màquines

A l'hora d'instal·lar un elevador o un ascensor, un dels passos bàsics és comprovar les seves dimensions. A més de les mesures de la base i el recorregut, hem de tenir en compte si el model que ens interessa necessitarà sala de màquines. Normalment, els ascensors sense sala de màquines són elèctrics i utilitzen motors d'última generació. Entre aquests destaca el motor Gearless per les seves dimensions reduïdes i el seu funcionament silenciós. A més, aquest tipus d'ascensors ofereixen un mínim consum energètic, un avantatge respecte als models hidràulics.

El fet de tenir o no sala de màquines no condiciona la seguretat ni la velocitat. D'altra banda, solen requerir fossat. A dia d'avui, únicament l'ascensor AGILE pot ser instal·lat sense necessitat de fossat ni sala de màquines ja que funciona amb una bomba de buit. La resta d'ascensors requereix fossat o sala de màquines, i en alguns casos tots dos.

Entre els ascensors sense sala de màquines, destaquen dos models. Un d'ells és l'ascensor EASYLIFT, que presenta una alta qualitat d'acabats a una excel·lent relació qualitat-preu. D'altra banda, el model ECO200 ofereix un consum energètic mínim i les seves reduïdes dimensions fan d'aquest ascensor una de les millors opcions per a rehabilitació d'edificis.

Si estàs interessat en ascensors o vols informar-te sobre solucions en accessibilitat, t'assessorem sense compromís. Truca’ns al 900 414 000.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu