sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Ballar en cadira de rodes

El Grupo Alma, la companyia de dansa argentina, pioner en aquesta modalitat de dansa i fundat i dirigit per Susana González Gonz, integra en les escenes ballarins amb discapacitat i sense, des de la convicció que tot ésser humà, sigui quina sigui la seva condició, pot desplegar les seves ales i fer volar els seus somnis, oferint a la societat l’aportació de les seves cerques artístiques.

A través de la dansa els artistes en cadira de rodes troben un altre llenguatge de comunicació i una manera d’expressió que no els ancora en el dolor sinó en la superació. Abandonen el perquè per fer un pas a un per a què lúdic i de creixement.

Com explica la seva directora, “els ballarins en cadira de rodes troben la llibertat a través de la dansa”. La finalitat d’aquesta escola és que els seus ballarins trobin la llibertat de la seva ànima a través de la dansa. Els ballarins que formen part d’aquest grup canvien la postura davant la vida. Per a ells, la cadira ja no és un element d’impossibilitat, sinó que és part del cos i la roda és com el maluc. D’aquí comença el desplegament. Moviment pur.

Des de Válida sin barreras recolzem totes aquestes iniciatives inclusives que ajuden a normalitzar i a no posar límits a cap persona.

Per un món sense barreres!

Font: lanacion.com

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu