sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Barajas sin barreras

L'aeroport de Madrid-Barajas ha atès, durant els mesos d'estiu, a més de 74.000 persones amb mobilitat reduïda (PMR) a través del servei 'Sense Barreres', considerat entre els serveis de major qualitat dels prestats en les seves infraestructures.

Aquest servei està entre els més valorats de tots els que es presten en les instal·lacions de Madrid-Barajas. Segons l'última Enquesta de Qualitat Percebuda, realitzada per Aena Aeroports entre passatgers i acompanyants, el 77% dels usuaris van qualificar el servei 'Sense Barreres' de "bo" o "molt bo".

L'assistència a persones amb mobilitat reduïda és un servei totalment gratuït. Es pot sol·licitar en el telèfon 902 404 704, a través de la web d'AENA o directament a la companyia aèria amb la qual es vagi a viatjar amb 48 hores d'antelació.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu