sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Basauri en cap de la accessibilitat

basuari millora l'accessibilitat del municipi

Basauri continua un any més encapçalant la llista de municipis adequats a l'accessibilitat. El consistori biscaí continua fent esforços per a millorar l'accessibilitat dels seus veïns amb la instal·lació d'elevadors urbans en els barris més populars de la ciutat.

Així mateix, al llarg de 2012 es van sol·licitar subvencions per a immobles per valor de 230.141 euros, la qual cosa suposa un augment del 38% respecte a l'exercici anterior. Encara que l'actual conjuntura econòmica no ho recomana, la localitat ha fet cas omís i ha atorgat llicències a un total de 26 comunitats per a la instal·lació de 18 ascensors, 5 salvaescaleras i 3 rebaixes de terra.

Basauri sempre ha estat una de les ciutats pioneres en la col·locació de rampes i escales mecàniques amb la finalitat de crear un entorn accessible malgrat comptar amb un parc d'habitatges construït fa més de 50 anys. A les disfuncions en les construccions s'unia que en els habitatges resideixen persones d'edat cada vegada més avançada que requereixen que s'eliminin les barreres arquitectòniques. De fet, l'any 2010 la ciutat va ser reconeguda amb el Premi Reina Sofia de promoció de l'accessibilitat universal per aconseguir adequar els seus edificis a les directrius urbanístiques.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu