sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Biosensor music: l'aposta per la música inclusiva

Divendres que ve 26 de maig tenim una cita amb la música inclusiva. Es tracta de el “Biosensor Music”, un concert en què es presentessin diverses interficies musicals digitals que permeten acostar la música a totes les persones. En aquest concert participessin persones amb discapacitat motora que gràcies als últims avanços en aquest tipus de interficies poden interpretar i compondre música.

La falta d'habilitats motores impedeix a algunes persones poder aprendre a tocar un instrument música. Per garantir l'accessibilitat d'aquestes persones als beneficis de la música, s'han desenvolupat diferents plataformes. Una d'elles és el Eye Harp, un dispositiu que permet tocar instruments amb el sol el moviment dels ulls.

El EyeHarp és una creació de Zacarías Vamvakousis i Rafael Ramírez. Després d'anys de desenvolupament, han aconseguit una solució real i assequible perquè persones amb discapacitat motora puguin aprendre música i tocar un instrument. Suposa un gran avanç en accessibilitat i inclusió social

El BIOSENSOR MUSIC tindrà lloc en:

Sala Polivalent, UPF Poblenou, C/Roc Boronat 138 - Barcelona

Hora: 26/05/2017 - 19.30h

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu