sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Braços biònics per a nens, l'objectiu d'Albert Manero

Els avanços científic i tecnològic permet crear pròtesis biòniques obren portes a l'autonomia i la mobilitat. En els últims anys s'estan donat passos de gegant, si ben el preu sol ser una barrera insuperable per a moltes persones.

En aquest escenari, l'enginyer Albert Manero i el seu equip de desenvolupament han decidit intervenir per oferir solucions als nens més necessitats. Després d'anys de desenvolupament i l'aplicació de les últimes innovacions, com la impressió en 3D, han aconseguit produir dispositius per 350 dòlars.

Amb l'objectiu de “fer d'aquest món un lloc millor” neix el projecte Limbitless Solutions, una entitat sense ànim de lucre amb seu a Estats Units. La seva principal meta és oferir mans i braços biònics pels més petits, les famílies dels quals no poden pagar les despeses que suposa aquest tipus de pròtesi.

Ara com ara, és un projecte solidari que ofereix cobertura a Estats Units, encara que puntualment s'ha realitzat alguna acció a Brasil. Segons Alberto Manero, els agradaria arribar a poder col·laborar amb l'ONU o UNICEF. 

Probablement recordeu la participació de Robert Downey Jr., actor que dóna vida a Iron Man, quan li va lliurar un d'aquests braços biònics a Alex Pring, un nen de set anys amb una malformació en el seu braç dret. El vídeo va ser viral en molt poc temps i va donar fama mundial a aquesta iniciativa.

Des de llavors, aquesta entitat no ha parat de rebre sol·licituds de tot el món. Per això, treballen cada dia poder ajudar oferir solucions ajustades a cada cas.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu