sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira de minusvàlids per a piscines: Models i característiques

Cadira per persones amb discapacitat per a piscines

T'expliquem tot el que necessites saber sobre la cadira de minusvàlids per a piscines: Els models i les seves característiques.

 

A tothom li ve de gust refrescar-se quan arriba la calor. I què millor que fer-ho banyant-se a la piscina?

Els problemes arriben quan la persona té mobilitat reduïda i no pot entrar fàcilment a l'interior de la piscina.

En aquests casos, Válida sin barreras et porta la millor solució: una cadira elevadora per a ajudar les persones amb discapacitat a accedir a l'interior de la piscina.

 

 

ELEVADORS PER A PISCINES 

 

 

Existeixen diferents models de cadires elevadores per a accedir en la piscina, entre les opcions més destacables ens trobem que hi ha unes que són de tipus fix i altres portàtils.

Les característiques principals de la solució fixa és que està composta per un masteler principal, una cadira i un pistó hidràulic que funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa.

D'altra banda, tenim les solucions portàtils que funcionen amb bateries i disposen de rodes per a transportar d'un punt a un altre de la piscina sense dificultat.

Totes aquestes solucions permeten l'accés a l'aigua garantint un bon rendiment en termes de fiabilitat i seguretat. T'ensenyem els models de manera més detallada:

 

Elevadors AQUA de fixació mòbil o fixa

 

Com hem esmentat, aquesta ajuda funciona mitjançant la pressió de l'aigua de xarxa i està composada per un masteler, la cadira i el pistó hidràulic:

 

 

Aquest elevador pot instal·lar-se de manera fixa o mòbil en el terra mitjançant un sol ancoratge de tres punts de suport, sense necessitat de tenir-ho instal·lat permanentment.

 

 

Elevadors AQUA portàtils

 

Els elevadors AQUA portàtils amb bateries disposen de rodes per a transportar fàcilment a qualsevol lloc. A Válida sin barreras oferim 4 models d'elevadors portàtils amb diferents tecnicidades que s'adapten a les necessitats específiques de cada usuari:

 

AQUA M1: Amb una estructura d'alumini, un seient amb moviment de rotació per a un accés autònom a la piscina i adaptable a qualsevol tipus de piscina.

 

AQUA M2: S'adapta a qualsevol tipus de piscina, amb un sistema d'elevació paral·lela articulada ajuda a l'usuari a accedir a l'aigua sense dificultat. Disposa d'un sistema d'estabilització antideslizamiento.

 

 

AQUA M3: No és necessària cap fixació al sòl, fàcil d'usar i adaptable a qualsevol tipus de piscina.

 

 

AQUA M4: Permet accedir a l'aigua de forma segura, ràpida i còmoda. Amb una autonomia de 60 cicles de treball i una capacitat de càrrega de 136 Kg.

 

 

Si estàs interessat a obtenir més informació sobre aquestes cadires per a l'accés a la piscina, telefona'ns al telèfon gratuït 900 414 000 o envia'ns un mail a [email protected], els nostres assessors et proporcionessin tota la informació que necessitis sense compromís i sense cap cost.

 

 

Ara sí, a gaudir de l'estiu! 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu