sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira de rodes que puja escales: Preus i on comprar-la

Una cadira de rodes que puja escales? Et mostrem tota la informació i on comprar-la

 

Normalment quan pensem en un salvaescales ens ve a la ment una solució fixa ancorada en el sòl  per a poder pujar i baixar a una persona per l'escala.

Però també existeixen solucions mòbils que poden recollir-se una vegada l'hàgim utilitzat, es tracta de les cadires salvaescales portàtils. 

Válida sin barreras disposem de dos models portàtils molt útils que ajuden les persones en cadira de rodes a pujar i baixar les escales.

 

 

Salvaescales mòbil ORUGA

 

 

El salvaescales ORUGA serveix per a fer més fàcil i segura la vida de les persones que van en cadira de rodes.

Disposa d'un sistema que subjecta de forma fiable la cadira de rodes i a la persona que la utilitza. Gràcies a ORUGA, un acompanyant pot pujar-los o baixar-los sense molt d'esforç.

Per a la seva utilització, té un control electrònic fàcil d'utilitzar amb sistema “Start and Stop”. En cas d'emergència o falta de corrent, un sistema autobloqueante automàtic deté el salvaescales.

Aquest puja escales manual es pot desmuntar el 2 parts per al seu fàcil transport i magatzematge.

Funciona amb un mecanisme de cremallera amb gran tracció que suporta elevacions màximes de fins a 35º.

Pot transportar fins a 130kg (cadira de rodes + usuari) per escales rectes i també trams corbs.

 

 

 

 

Salvaescales mòbil EFICACIS

 

Aquest salvaescales de Válida sin barreras a més de portar a persones en cadira de rodes, també serveix per a aquestes persones amb mobilitat reduïda que els costa pujar i baixar amb autonomia però que no van en cadira de rodes.

El salvaescales disposa d'un seient desmuntable en el qual pot asseure's i pujar o baixar les escales amb l'ajuda d'un assistent.

EFICACIS se separa en 6 parts pel que també és molt fàcil de transportar i de guardar.

Funciona amb unes rodes de coma amb alt coeficient de fregament molt adherents al graó i la seva capacitat de càrrega màxima és de 120kg.

 

 

Hem de tenir en compte que en les dues ajudes, l'usuari sempre haurà de comptar amb l'ajuda d'un assistent per a poder pujar i baixar les escales, per la qual cosa depenent de la situació, pot ser més recomanable una solució fixa.

En aquest sentit, potser t'interessi l'article: Oruga salvaescales o cadira elevadora? 

 

El preu dels nostres pujaescales poden variar en funció de diversos opcionals de subjecció, sistemes de lliscament, entre altres, per la qual cosa per a determinar un preu final sempre recomanem la visita d'un expert en accessibilitat que pugui avaluar els diferents factors a tenir en compte per a aquest tipus de solucions.

En Válida sin barreras oferim la possibilitat de fer-te una demostració de les nostres ajudes tècniques perquè l'usuari pugui comprovar el seu funcionament i el tècnic pugui lliurar-li un pressupost sense compromís i concorde a les seves necessitats específiques.

 

 

Truca'ns i t'informem sense compromís al 900 414 000 o envia'ns un mail a [email protected] amb les teves dades de contacte.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu