sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira de rodes Zinger, la més lleugera del món

Silla de ruedas eléctrica plegable

Sí, la tenim! Zinger, és la cadira de rodes elèctrica plegable més lleugera del món. És una solució òptima en mobilitat per diferents raons, entre elles el seu escàs pes: 18 quilos amb motor i bateria inclosos. A més, està pensada per adaptar-se a tots els espais al màxim. Es plega fàcilment (gairebé amb una sola mà) i ocupa molt poc espai, ideal per transportar-la en el maleter del nostre vehicle, l'ascensor o guardar-la en un pis petit.

Zinger és lleugera però no per això menys fiable, els seus moviments es realitzen amb total estabilitat i seguretat.

Per usar-la es requereix mínima mobilitat en els dos braços i mans ja que es necessita agafar dues palanques i moure-les cap amunt i a baix per accionar la cadira. Si es baixen les dues palanques alhora, la cadira avança de front. Si volem girar a un costat, s'activa la palanca corresponent cap amunt i es baixa la del costat oposat. Per frenar, és tan fàcil com pujar les dues palanques alhora.

Però millor… la provem! Veniu a la nostra seu i passegeu tranquil·lament amb aquesta nova cadira de rodes perfecta per a persones amb moltes ganes de moure's amb llibertat.

Per a més informació o concertar visites sense compromís podeu trucar-nos al telèfon gratuït d'Atenció al Client de Válida sin barreras: 900 414 000 o escriviu-nos a [email protected]

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu