sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira salvaescala DEVOTUS per trams d'escala corbs

La DEVOTUS és una cadira pujaescales la gran peculiaritat és que és l'únic model de mercat amb guies en acer inoxidable i amb un sistema de tracció totalment net que no requereix manteniment. Una altra de les grans avantatges d'aquest model és l'ampli ventall de possibilitats de fixació que disposem (esglaons, paret, lateral, autoportant, etc ...).

La cadira pujaescales DEVOTUS inclou de sèrie, gir de seient automàtic, bateries de funcionament i comandaments a distància. A més a aquest pujaescales no se li resisteixen ni els trams corbs, ni rectes, ni espirals, s'adapta a qualsevol tipus d'escala.

També té una altra particularitat exclusiva, el sistema de rodets. Amb aquest sistema en contraposició a sistema d'engranatges, evita els sorolls, l'acumulació de pols sobre de la guia i la converteix en una cadira totalment silenciosa.

Els reposapeus i recolzabraços es fabriquen a mida de l'usuari (en espais reduïts) i es poden triar diferents colors per a les fixacions i la cadira. També hi ha diferents textures i colors per al entapissat.

Per instal·lar aquestes cadires nostres tècnics realitzen una fotometria.

Aquest procés consisteix a col·locar una sèrie de targetes, que es disposen per tota la zona per on ha de passar la cadira, trams d'escala i replà. A continuació es realitzen una sèrie de fotografies.

Amb aquestes fotografies s'obté un dibuix exacte en 3D, que permet calcular i dimensionar la cadira o plataforma, i així corregir les possibles col·lisions.

Aquest procés és realment interessant, i permet oferir als client un plànol detallat de com quedaria col·locada la màquina.

La nostra rutina diària no ens permet adonar-nos que molta gent veu coartada la seva llibertat de moviment i l'accés a molts llocs, accions que són normals per a la majoria de les persones.

Tota aquesta tecnologia està disponible per a aquestes persones que tenen limitat l'accés al seu habitatge i als espais públics.

valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

salvaescales google
menu