sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira salvaescales a Tenerife: tipus i característiques

Silla salvaescaleras en Tenerife

Busques millorar la teva qualitat de vida a casa? Llavors has trobat la millor opció per a maximitzar el teu benestar a casa amb una cadira salvaescales a Tenerife.

Les cadires salvaescales s'han convertit en la millor opció a les cases particulars perquè persones amb problemes de mobilitat o discapacitat recuperin la seva llibertat de moviments. Com? T'ho mostrem.

Què és una cadira salvaescales?

Una cadira salvaescales és la millor aliada a casa per a una persona amb problemes de mobilitat. Per què? Molt fàcil, la qualitat de vida d'una persona pot veure's dràsticament afectada si no pot moure's amb llibertat en un entorn familiar, com seria la seva llar, i una cadira pot solucionar aquest problema.

Les cadires puja escales són sistemes que, gràcies a un carril instal·lat directament en els esglaons de la teva escala, et permeten baixar i pujar escales fàcilment. Existeixen molts models de cadires, ja que aquestes han d'adaptar-se a les característiques de l'espai, així que poden variar en funció del tipus d'escales:

 • Escales d'un tram recte.
 • Escales amb corba en el seu recorregut.
 • Escales de caragol.

A més, aquestes solucions per a l'accessibilitat poden instal·lar-se a l'interior o a l'exterior. Així que podem assegurar que s'integren a la gran majoria dels llocs.

Per increïble que et sembli, les cadires salvaescales són molt fàcils d'utilitzar i totes les persones poden fer-ho. Simplement, asseu-te a la cadira, corda't el cinturó de seguretat i prem el botó del reposabraços. Immediatament la cadira es mou cap a la direcció on vols anar. Fàcil, ràpid i molt segur.

A més de ser una bona opció en cases particulars, les cadires salvaescales també són una bona elecció en una comunitat de veïns. Especialment en aquestes comunitats on hi ha graons entre l'entrada i l'ascensor o bé perquè no hi ha espai per a instal·lar un ascensor. Les cadires, poden adaptar-se perquè puguin fer parades a totes les plantes i tots els veïns puguin usar-la.

Tipus de cadires salvaescales per a instal·lar a Tenerife

Existeixen diferents tipus de cadires salvaescales, l'elecció entre l'una o l'altra dependrà de les teves necessitats i de les característiques de la teva escala. A VALIDA, sempre comptes amb l'ajuda d'un assessor tècnic perquè pugui resoldre't tots els teus dubtes. També t'aconsella la millor solució entre la nostra àmplia gamma de models.

Totes les nostres cadires són plegables, això significa que ocupen poc espai quan no s'utilitzen. Venen equipades amb dos comandaments a distància, un sensor per a evitar col·lisions, un cinturó de seguretat i un botó de parada d'emergència. A més, totes elles estan equipades amb bateries, això vol dir que, si hi ha un tall de llum, la cadira pot continuar el recorregut.

Aquestes són les nostres cadires salvaescales classificades per tipus d'escales i espai on es vol instal·lar:

Cadira salvaescales SOCIUS

Silla salvaescaleras caudete albacete socius para escaleras con curva
 • Per a escales amb corbes o replans.
 • Equipada amb doble carril.
 • Plegable.
 • Personalitza-la al teu gust.

Cadira puja escala ALIUM

Cadira puja escala ALIUM
 • Per a escales amb corbes o replans.
 • Equipada amb doble carril.
 • Plegable.
 • Personalitza-la al teu gust.

Cadira salvaescales UNIKA

Silla salvaescaleras guia ovalada
 • Per a escales amb corba o de caragol.
 • Per a escales molt estretes.
 • Per a espais d'interior.
 • Guia ovalada.
 • Tria entapissat.

Cadira salvaescales AMICUS

Silla salvaescaleras para exterior
 • Per a espais d'interior i exterior.
 • Per a escales rectes.
 • Tria l'entapissat.
 • Càrrega màxima fins a 160kg.

Cadira salvaescales UP (MODUS)

Silla salvaescaleras para escaleras curvas y rellanos
 • Per a interior.
 • Funciona amb una app per a telèfons intel·ligents.
 • Tria entapissat.
 • Guia formada per blocs.
 • Per a escales corbes.

Com funcionen les cadires salvaescales?

Les cadires salvaescaleras de VALIDA són molt fàcils d'utilitzar, de fet, estan pensades perquè tothom pugui usar-les sense problemes. Asseu-te a la cadira, corda't el cinturó i prem el botó del reposabraços.

Amb aquest senzill moviment la cadira comença a moure's cap a la direcció que vulguis: molt fàcil i ràpid. Si puges a la planta de dalt, la cadira té incorporat un sistema per girar el seient, d'aquesta manera, pots desembarcar de forma més ràpida. A més, si la teva cadira té seient automàtic (es pot triar de manera opcional), quan arribi a dalt girarà sola.

Una vegada hagis arribat a lloc, plega el seient, reposabraços i reposapeus, perquè altres persones puguin passar per les escales. Totes les cadires estan equipades amb un comandament a distància, d'aquesta manera, pots enviar la cadira a l'espai d'estacionament (si és el teu cas). A més, el comandament a distància també serveix per cridar a la cadira si aquesta es troba en una altra planta.

Beneficis d'una cadira salvaescales a Tenerife

Les persones que, per l'edat, una malaltia o bé per una lesió no poden baixar i pujar escales sense ajuda perden la llibertat de moviment que fins ara tenien. Això repercuteix directament en el seu estat d'ànim i pot condicionar-ho de manera negativa.

Com soluciona aquesta situació una cadira salvaescales? Ajuda a les persones amb discapacitat o problemes de mobilitat a pujar o baixar les escales sense dificultat. Prement un botó, la cadira es mou cap a la direcció que necessites.

Solucions de salvaescales de VALIDA

VALIDA és una empresa de salvaescales amb 25 anys d'experiència en el sector. Ens hem consolidat gràcies a la nostra àmplia gamma de productes i la confiança de les persones usuàries dels nostres salvaescales. Comptem no solament amb diferents models de cadira salvaescales, sinó que també disposem de plataformes salvaescales, elevadors de curt recorregut i homelift.

Les plataformes salvaescales són sistemes d'accessibilitat que permeten a persones que usen cadires de rodes poder baixar i pujar escales. Igual que una cadira, també tenen una guia que ressegueix la forma de les escales per poder salvar el desnivell necessari.

Plataforma elevadora per a escales a Madrid

Els elevadors de curt recorregut o plataformes elevadors verticals permeten que persones en cadira de rodes poden salvar un desnivell de fins a 3 metres. Aquests sistemes d'elevació, semblances a un ascensor, faciliten la vida a totes les persones, ja que són molt útils si vas carregat amb el carro de la compra, un cotxet de bebè, una maleta de rodes, etc.

Elevador de curt recorregut a Tenerife

Finalment, els homelift o els ascensors domèstics, són l'alternativa ideal als ascensors en cases particulars. Poden salvar un desnivell de fins a 4 metres d'altura i tenen un sistema molt semblant a un ascensor. La diferència més gran és que no necessiten fossat, ni sala de màquines i tampoc necessiten el mateix manteniment.

Elevador domèstic

On comprar una cadira salvaescales a Tenerife

Vives a Tenerife? Llavors compta amb VALIDA per a adquirir la teva nova cadira salvaescales a Tenerife. Un assessor t'aconsella en tot moment perquè puguis adquirir la millor solució per a la teva llar.

Truca al telèfon gratuït 900 414 000 i demana'ns una visita. Amb això, obtens un pressupost gratuït i ajustat a les teves necessitats i, tot això, sense cap compromís. El nostre assessor, t'informa de tots els nostres models de cadira salvaescales i resol tots els teus dubtes.

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu