sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadira salvaescales manual: Models, preus, consells i més

silla salvaescaleras manual subeescaleras

Què és una cadira salvaescales manual? T'ensenyem models, preus, consells i mésen aquest article.

 

 

Cadira manual per a pujar i baixar escales

 

És un fet que l'esperança de vida cada vegada és major. Aquest és una dada positiva però hem de tenir en compte que, quan arribem a certa edat, apareixen més problemes de mobilitat. En aquest sentit, hem de disposar d'un habitatge el més accessible possible per a no sofrir cap accident.

Per a aquests habitatges que no són accessibles, hi ha diferents ajudes tècniques per a la supressió de les barreres arquitectòniques que milloren la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

Entre aquestes solucions, existeixen els salvaescales portàtils que a més de pujar o baixar a usuaris asseguts, també permeten portar a persones en cadira de rodes.

Es tracta d'una alternativa a les cadires pujaescales fixes que impliquen una instal·lació permanent en la llar.

 

 

 

Salvaescales portàtil: ERUGA i EFICACIS

 

Les cadires salvaescales manuals són ajudes tècniques portàtils que tenen la finalitat de superar els desnivells verticals de l'entorn i ajudar les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes. A Válida sin barreras disposem de dos models manuals:

- El pujaescales ERUGA permet portar a l'usuari en cadira de rodes

- El pujaescales EFICACIS permet portar-lo assegut o en cadira de rodes.

 

Hem de tenir en compte que sempre que la persona afectada vulgui ascendir o descendir per les escales, necessitarà l'ajuda d'un assistent que transport el pujaescales. En aquest sentit, aquesta ajuda no és tan còmoda com la d'un salva escales fix ja que no es tracta d'una ajuda autònoma.

L'avantatge d'aquest tipus de solucions és que permeten pujar a la persona sense haver d'aplicar molta força.

Un altre punt positiu, és que aquests models són de mesures reduïdes. A més són plegables o desmuntables, per la qual cosa són fàcils de transportar i d'emmagatzemar. Per aquest motiu, pot utilitzar-se en diferents emplaçaments.

Són bastant segurs ja que disposen d'un sistema de seguretat que evita possibles parades imprevistes. 

 

 

 

Si necessites informació sobre preus, no dubtis a telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000. Els nostres assessors t'expliquessin sense compromís els diferents models de salvaescales manuals, així com les seves característiques tècniques i opcionals per a adaptar-los a la necessitat concretes de cada usuari. 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu