sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Blog

informació al dia

Cadires de rodes elèctriques portàtils: Zinger, la millor opció

A aquest article us parlarem sobre les cadires de rodes elèctriques portàtils, en concret de Zinger, la millor opció!

 

 

Cadira de rodes elèctrica ultralleugera

 

 

Zinger és la cadira elèctrica ideal per a les persones que busquen una opció portàtil, doncs es tracta de la solució més lleugera del mercat: amb només 18 quilos de pes, incloent motor i bateria, es converteix en un model especialment fàcil de transportar i d'usar.

 

 

A més, el xassís és d'alumini i es plega molt fàcilment, gairebé amb una sola mà, ocupant molt poc espai per a poder col·locar al cotxe o guardar a qualsevol espai sense necessitat de realitzar un gran esforç.

Zinger: la cadira de rodes elèctrica portàtil més completa

 

 

Encara que sigui una cadira especialment lleugera, no deixa de ser molt estable i segura. Zinger et permet maniobrar amb ella molt fàcilment. Per a desplaçar-se amb aquesta cadira és tan senzill com baixar les dues palanques alhora i moure-les cap endavant. Si volem anar cap a la dreta o l'esquerra, només hem de baixar la palanca corresponent cap amunt i baixar l'altra. Si pugem les dues palanques alhora detenim la cadira.

 

Un altre punt a favor d'aquesta cadira és que disposa d'una gran autonomia i està adaptada per a utilitzar tant en interior com en exterior.

 

 

 

 

 

Si cerques màxima llibertat de moviment, comoditat i un transport fàcil aquesta és la teva cadira!

 

Si vols provar-la o necessites més informació, pots telefonar-nos al telèfon gratuït 900 414 000 o escriure'ns a [email protected] amb la teva consulta. 

 

 

La información proporcionada en este artículo tiene fines informativos únicamente. Aunque nos esforzamos por la precisión, no asumimos responsabilidad por posibles errores u omisiones. Se recomienda verificar la información y, en caso de dudas, consultar a profesionales especializados
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu